Slatina

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Gândaci filmaţi pe frigiderul ruginit într-un spital din Olt. „Lăsaţi condiţiile din saloane. E bine că avem megacatedrale“

3
30 Nov 2018 09:17:41
Autor: Alina Mitran
Fotografiile şi pozele au fost postate pe un grup de Facebook: FOTO: Facebook/Slatina Dragostea Mea
Fotografiile şi pozele au fost postate pe un grup de Facebook: FOTO: Facebook/Slatina Dragostea Mea

Două filmuleţe cu gândaci mişunând pe frigider şi pe noptiera unui pacient au fost postate pe un grup de Facebook, făcându-se menţiunea că sunt dintr-un spital din Olt.

În filmuleţe se observă cum gândacii se plimbă nestingheriţi pe marginea frigiderului, respectiv în noptieră, şi aceasta într-o stare jalnică, afectată de rugină.

Şi esti cazat la spital, esti bolnav, neputincios. Ai venit să te faci bine, cu speranţa în suflet. Deschizi sertarul de lângă pat si...... Surpriza! Mai bine stăteai acasa.....tu... copiii tai...părinţii sau bunicii!
Etajul 1
25 noiembrie 2018“
, este postarea de pe grupul de FacebookSlatina Dragostea Mea, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Ar trebui luati toţi gândacii şi puşi în plicuri şi apoi să fie oferiţi medicilor şi asistentelor care nu se uită la oameni până nu le bagă ceva in buzunar 😡😡“, spune cineva.

„Lăsaţi condiţiile din spitale... E bine că avem megacatedrale“, este un alt comentariu.
Bani de parcuri se găsesc. Dar ca să se reformeze, nu. În spitalul ăla te duci cu o boală şi te întorci cu zece. 😡 nici macar nu fac ceva în privinţa gândacilor, că oricum pereţii cad pe noi“, remarcă altcineva.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina este cel mai mare din judeţ şi se află în această perioadă în proces de reabilitare, un corp de clădire fiind supus în prezent reparaţiilor începând de la înlocuirea instalaţiilor sanitare şi electrice şi terminând cu finisajele, motiv pentru care anumite secţii au fost comasate în corpul central (unde se deduce din filmulţe că ar fi fost sesizată problema), aglomeraţia fiind deosebit de mare.

Cu toate acestea, managerul spitalului, Cătălin Rotea, spune că imaginile nu sunt deosebit de lămuritoare şi că nu s-a convins că acestea ar fi cu adevărat din spital. Aceste imagini au fost analizate de oamenii spitalului, în acelaşi timp verificându-se şi respectarea graficului lucrărilor de dezinsecţie şi dezinfecţie.

„Am făcut toate verificările, am vorbit cu Compartimentul SPIAN – Serviciul de Prevenire a Infecţiilor Nosocomiale care se ocupă de dezinfecţie, planurile de prevenire şi planurile de dezinsecţie sunt făcute în toate secţiile, deci nu am remarcat să fie o problemă deosebită în sensul ăsta. Şi aşa cum am spus-o în toate comunicările mele publice, orice aparţinător sau orice pacient care are o problemă cu spitalul nostru sau care sesizează op roblemă poate să vină direct să mi-o reclame ca să găsim o rezolvare pe loc, pentru că nu suntem un spital perfect, dar încercăm să fim la standarde europene. De-asta facem investiţii, de-asta vom renova întreg spitalul în următorii ani şi eu sunt deschis să rezolv orice problemă care poate apărea, dar, de principiu, eu nu recunosc respectivele imagini ca fiind de la noi din spital, pentru că sunt neclare“, a spus Rotea.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

cocor
30.11.2018, 12:06:26

Nu mai va vaitati mai amaratilor, ati votat PSD grupa mare, ce nu va convine acum ? Cand ati inghitit mici si Berea, atunci cand ati venit cu autocarele la Bucuresti nu ati vazut gandacii ? Foarte curand va vor umple libarcile, asa scrie in programul de guvernare PSD.

+2 (2 voturi)
stelian PREDA
30.11.2018, 13:43:31

MANAGERII din spitale sunt ,,lichele psd,, nici macar nu recunosc ca sunt in epoca primitiva cu dovezile in fata,asta insemnand ca le place asa cum este situatia de fata.N-am nicio urma de incredere sau respect pentru cei care populeaza aceste judete comuniste ca se vor ,,face bine,,Sa fie la ei ...

John alxzq
30.11.2018, 18:25:47

sunt de vină catedralele că sunteți voi nespălați la Olt...

Modifică Setările