Slatina

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Mai mulţi membri ai comisiilor de votare au leşinat aşteptând să predea buletinele de vot. „Asistenta plângea şi se uita disperată după doctor“

1
27 May 2019 17:40:04
Autor: Alina Mitran
Oamenii de la serviciul Ambulanţă au intervenit în faţa BEJ Olt FOTO Alina Mitran
Oamenii de la serviciul Ambulanţă au intervenit în faţa BEJ Olt FOTO Alina Mitran

Mai multe persoane care aştepau să predea la BEJ Olt materialele electorale după numărarea voturilor au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre acestea au fost transportate la spital.

Zeci de persoane se aflau încă luni, 27 mai 2019, după ora 14,00, în faţa Prefecturii Olt, aşteptându-şi rândul să predea procesele verbale şi buletinele de vot.

A fost o întreagă nebunie, începând din noaptea de duminică spre luni, 26/27 mai 2019, sute de delegaţi ai celor 380 de secţii de votare venind în valuri după încheierea numărării voturilor.

 

Prima persoană care a cedat din cauza oboselii a avut nevoie de îngrijiri medicale chiar în noaptea de 26/27 mai 2019, cel care a chemat ambulanţa fiind chiar prefectul judeţului.  

Conform datelor oferite de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, opt persoane au suferit, de-a lungul zilei de luni, 27 mai, stări lipotimice, două dintre acestea având nevoie de transport la Spitalul Judeţean de urgenţă Slatina, însă starea lor nu ar fi foarte gravă, conform aceleiaşi surse.

Oamenii erau nedormiţi de peste 30 de ore, afară nu li s-a oferit nici măcar apă decât după unul dintre episoadele care i-a şocat pe delegaţi, determinându-i să strige: „Ruşine, să vă fie ruşine!“.


Cei din prefectură le-au dus delegaţilor sticle cu apă afară de-abia după ce mai multe persoane au leşinat

„Nu am să uit ochii înlăcrimaţi ai asistentei. Asistenta plângea şi se uita disperată după doctor şi striga după ajutor, pe doctor sau cine mai era cu ea în ambulanţă. Au sărit oamenii şi claxonau din ambulanţă să vină doctorul, care era plecat“, a declarat un martor care a asistat la o criză convulsivă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

OmTacut
27.05.2019, 19:11:50

Numai in Romania este posibil asa ceva.

+1 (1 vot)
Modifică Setările