Slatina

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Suporterii unui proaspăt primar, scandal în faţa casei celui învins. Scandările sunt şocant de obscene

5
29 Sep 2020 17:58:11
Autor: Alina Mitran
Susţinătorii candidatului PSD s-au dus la poarta primarului învins şi i-au „urat de bine“ într-un limbaj de mahala FOTO Captură video
Susţinătorii candidatului PSD s-au dus la poarta primarului învins şi i-au „urat de bine“ într-un limbaj de mahala FOTO Captură video

De bucurie, taberele diverşilor candidaţi s-au manifestat în toate felurile posibile. Unele ieşiri au fost, însă, de-a dreptul revoltătoare. Un filmuleţ postat pe Facebook, şi care vine din Olt, înfăţişează susţinătorii unui candidat în ipostaze de necrezut.

O victorie îndelung aşteptată a provocat euforie în tabăra PSD de la Balş. Primarul în funcţie, susţinut de PNL, a fost învins de mai tânărul său contracandidat social-democrat, iar sărbătorirea evenimentului a degenerat.

Este de amintit că taberele PSD şi PNL s-au înfruntat şi în urmă cu patru ani, iar spiritele nu s-au calmat de atunci. Cătălin Rotea (PSD), acum câştigător al alegerilor, a pierdut atunci la o diferenţă destul de mică. Şi-a pregătit însă meticulos revenirea, a dus o campanie intensă, foarte mult pe Facebook, prin intermediul susţinătorilor săi.

Multe live-uri din colţurile subdezvoltate ale oraşului, toate în sarcina unui susţinător, multe articole de presă pentru care primarul în funcţie, Mădălin Teodosescu, a oferit suficient material. A oferit motive de critici vehemente şi faptul că Balşul, un orăşel celebru în ultimii ani pentru calvarul din trafic (este traversat de drumul european E 574, formându-se cozi imense, astfel că cei câţiva kilometri se parcurg uneori în câteva ore), arată ca desprins din alte timpuri, nefiind vreodată vreun exemplu de bune practici.

În campania electorală susţinătorii celor doi s-au întâlnit de mai multe ori, aproape de fiecare dată s-a şi chemat poliţia, s-au făcut plângeri, însă totul a culminat cu manifestarea de după numărarea voturilor. Echipa câştigătorului Cătălin Rotea s-a deplasat la locuinţa primarului Mădălin Teodosescu, strigându-şi oful în gura mare şi în lumina lanternelor telefoanelor.   Limbajul, însă, este demn de cartierele interlopilor.

,„Ro-tea primar! Ro-tea primar!“, „Ole, ole, Mădălin nu mai e! Ole, ole, Mădălin nu mai e!“, s-a scandat la poarta candidatului PNL. „Bă, da’ ziceţi şi de iubi!“, s-a auzit de undeva, iar din acel moment s-a pornit un torent de înjurături. 

„S-o f... în gură pe nevastă-ta, bă, pe curva aia!“, „Băga-mi-aş p.... în mă-ta, bă!“, „Să ne s.... p.... toţi!“, „F..... fii-ta în gură!“, s-a auzit de peste tot. „Mă ţii tu de doi ani, f.... morţii mă-tii, pentru o autorizaţie?!“, au continuat în acelaşi registru cei din tabăra PSD, încheind în mod scandalos o luptă în care i-au câştigat de partea lor pe foarte mulţi bălşeni sătui de nerealizările primarului Mădălin Teodosescu.

Publicarea filmuleţului cu pricina a atras foarte multe comentarii dezaprobatoare. „Asta aţi votat!“, a fost concluzia celor aflaţi în tabăra adversă.

Cătălin Rotea, candidatul PSD, a câştigat de data aceasta categoric alegerile de la Balş, obţinând 4.556 voturi, faţă de cele 2.747 ale primarului Mădălin Ady Teodosescu. Rotea este managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Olt, iar în trecut a deţinut mai multe funcţii politice, printre care şi cea de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării în vremea în care ministerul era condus de Paul Stănescu. Şi-a început cariera însă în PNL, fiind la un moment dat cel mai tânăr prefect din ţară, la acel moment fiind promovat în funcţie de PNL.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Democraţie pe sponci. Consiliul Judeţean Olt, de la componenţă cu 14 partide în 1996, la doar două partide în 2020

VIDEO Mesajul unui primar reales din Vâlcea: „Erbicidul Streinu, pentru plantele peneliste“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

mafia mafia
29.09.2020, 18:29:25

olt... clara-i treaba. moldova si oltenia, rusinea tarii....

0 (2 voturi)
ionescu ion
29.09.2020, 21:04:55

Cei care i-au ales, ce parere au? O sa faca astia numai asfalt si retele de apa/gaz/canalizare pe acolo.... Vai de capul lor de neorociti, nu mai scapa tara asta de prostimea cu drept de vot.

+1 (1 vot)
Radu Alexe
29.09.2020, 23:16:42

Acesti manelisti si interlopi care ne conduc , votati de plebea analfabeta . Si la olteni nu ne mai mira nimic !

Hoban Razvan
29.09.2020, 23:27:31

Comentariu considerat abuziv.

vlad gheorghe
30.09.2020, 06:05:37

Si carei mirarea vastra ,doar se cunoaste PSDul a facut întelegeri cu lumea interlopa mai peste tot in tara

Modifică Setările