4.400 de ţigarete, confiscate de poliţiştii ialomiţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mijlocul acestei săptămâni, poliţiştii au depistat, în trafic, pe teritoriul municipiului Slobozia, o persoană care transporta produse accizabile fără a putea pune la dispoziţie documente de provenienţă. Persoana avea asupra ei peste 4.000 de ţigarete, aceasta alegându-se cu dosar penal.


Miercuri, în jurul orei 13.00, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, acţionând pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse din tutun, au oprit, pentru control de rutină, un autoturism care se deplasa pe raza municipiului Slobozia.

În urma controlului efectuat, în interiorul autoturismului, au fost găsite 220 de pachete de ţigări, acestea având aplicate timbre emise de autorităţile din Republica Moldova.

Chestionat cu privire la provenienţa lor, conducătorul auto a declarat că acestea aparţin pasagerului său, un bărbat de 52 de ani, din Călăraşi. Acesta a declarat anchetatorilor că nu deţine documente justificative pentru pachetele de ţigări şi că le-a achiziţionat dintr-un complex comercial situat pe raza municipiului Bucureşti.

Cele 4.400 de ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, poliţiştii ialomiţeni continuând cercetările pentru stabilirea provenienţei lor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite