Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Începe curăţenia generală la Slobozia. Funcţionarii publici igienizează oraşul

2
17 Apr 2021 08:35:46
Autor: Ionela Stănilă
Acţiunea de igienizare începe sâmbătă, 17 aprilie FOTO Facebook/Municipiul Slobozia
Acţiunea de igienizare începe sâmbătă, 17 aprilie FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Sâmbătă, 17 aprilie, începe curăţenia generală în municipiul Slobozia. Angajaţii instituţiei vor da o mână de ajutor la igienizarea oraşului.

La iniţiativa primarului Sloboziei, Dragoş Soare, sâmbătă, 17 aprilie 2021, pentru a veni în sprijinul DADP, personalul din cadrul Primăriei cât şi din cadrul instituţiilor subordonate va participa activ la acţiunea de igienizare a oraşului.
 
„Considerăm că puterea exemplului îi motivează şi pe ceilalţi locuitori ai oraşului nostru să se implice în păstrarea curăţeniei oraşului nostru. Cu toţii ne dorim să trăim într-un mediu curat şi armonios şi este de datoria noastră să păstrăm curăţenia, dând dovadă de spirit civic! Această manifestaţiei este un îndemn la păstrarea curăţeniei!
 
 Obiectivul acestei acţiuni este conştienizarea importanţei păstrării curăţeniei. Cu toţii ne dorim să trăim într-un mediu curat şi cu toţii suntem responsabili de păstrarea curăţeniei”, au transmis reprezentanţii administraţiei locale pe pagina de socializare a instituţiei.
 
Această acţiune este primul pas în acest sens şi sperăm ca fiecare locuitor al oraşului să conştientizeze eforturile şi să contribuie la păstrarea curăţeniei pentru a asigura un mediu de viaţă sănătos.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Psihiatru, despre demiterea doctoriţei Moldovan: Voi v-aţi bătut joc(...), acum o tăvăliţi în grup
 
Ce semnale dă organismul când se instalează tromboza. La ce trebuie să fiţi atenţi, lista simptomelor

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

POLITICALLY INCORRECT
17.04.2021, 08:59:48

Articol scris...de primarie

imsi1 imsi1
17.04.2021, 10:43:50

Primarul asta trebuie ca i fost activist ca si pe vremea dictatorului personalul TESA era scos la maturat strazile. Intr una din zile cind dadeam cu maturoiul unul din colegi si a intalnit tatal pensionar care i s a adresat cam asa Bine ma cutarica de aia te am tinut 5 ani la scoala de ingineri ca sa dai cu maturoiul in locul maturatorilor calificati ? Istoria se repeta.

Modifică Setările