Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Aproximativ 800 de elevi din Feteşti, la lecţiile de prevenire susţinute de poliţişti

1
8 Nov 2019 14:09:43
Autor: Ionela Stănilă
Poliţiştii i-au instruit pe elevi FOTO Adevărul
Poliţiştii i-au instruit pe elevi FOTO Adevărul

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unităţi de învăţământ gimnaziale şi liceale de pe raza Municipiului Feteşti au participat la activităţi preventive, unde au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea delincvenţei juvenile şi reducerea riscului de victimizare.

 
Totodată, în cadrul discuţiilor, poliţiştii au pus accent pe prevenirea traficului şi consumului de droguri în unităţile de învăţământ. Scopul acestor activităţi îl constituie informarea şi conştientizarea tinerilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie, precum şi prezentarea  consecinţelor ce decurg din săvârşirea de infracţiuni.   
 
De asemenea, elevii au fost informaţi şi atenţionaţi cu privire la respectarea regulilor de circulaţie, în scopul prevenirii accidentelor rutiere în care pot fi implicaţi pietoni.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Omu' Petru
8.11.2019, 14:31:15

. Atentie la mine, va rog! Sunt agentul sef Dorel Tudorel si am terminat si eu 12 clase. Azi va voi invata despre preventie. Preventia nu se poate realiza decat daca toata lumea e acasa si nimeni nu circula pe strada. Inteles? Lectia s-a terminat. Valea!