Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Bărbat posibil înecat, căutat de trei zile în apele râului Ialomiţa, fără niciun rezultat

0
24 Jan 2021 08:58:40
Autor: Ionela Stănilă
Căutările s-au încheiat fără succes FOTO ISU Ialomiţa
Căutările s-au încheiat fără succes FOTO ISU Ialomiţa

Sâmbătă, a treia zi de căutări a bărbatului dispărut de acasă pe data de 10 ianuarie, s-a încheiat fără niciun rezultat. Victima, despre care se bănuieşte că s-a înecat, nu a fost găsită în albia râului Ialomiţa.

Scafandri din cadrul ISU "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov şi echipaje de la ISU Ialomiţa au participat, sâmbătă, pentru a treia zi consecutiv, la căutarea unui bărbat despre care există suspiciunea că s-ar fi înecat în apele râului Ialomiţa, căutările încheindu-se fără rezultat. Bărbatul a plecat de acasă în 10 ianuarie şi de atunci nu a mai fost văzut.
 
Conform ISU Ialomiţa, la căutările bărbatului posibil înecat în râul Ialomiţa au participat, sâmbătă, Garda de Intervenţie Slobozia cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o barcă pneumatică şi un echipaj de scafandri din cadrul ISU "Dealul Spirii" Bucureşti-Ilfov. Căutările în apele râului Ialomiţa au început joi, la solicitarea Poliţiei. 
 Pompierii au fost chemaţi să participe la căutarea unui bărbat, despre care există informaţii că în data de 10 ianuarie a plecat voluntar de la domiciliul său. 
 
”Conformt solicitării, echipajele de căutare salvare din cadrul celor două inspectorate vor efectua misiuni de căutare  în municipiul Slobozia, pe râul Ialomiţa, zona dintre podul de cale ferată Ciulniţa (Privighetoarea)- podul pietonal Bora”, transmitea, la acel moment, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.     
 
Sâmbătă, 23 ianuarie, au fost reluate căutările bărbatului posibil înecat în râul Ialomiţa. Intervine Garda de Intervenţie Slobozia cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o barcă pneumatică şi un echipaj de scafandri din cadrul ISU "Dealul Spirii"Bucureşti-Ilfov. Misiunea de căutare a bărbatului posibil înecat în râul Ialomiţa s-a încheiat la lăsarea serii. Acesta nu a fost găsit.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Misterul aurului găsit de un căutător de fier vechi la groapa de gunoi din Aiud. Cum a fost ascuns de comunişti
 
Contraindicaţia categorică a vaccinului împotriva COVID. Ce spune medicul Virgil Musta

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările