Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Centrul pentru bătrâni din Fierbinţi-Târg a fost modernizat cu 2,3 milioane de lei

0
9 Jul 2020 11:34:01
Autor: Ionela Stănilă
Condiţii moderne pentru bătrânii găzduiţi la unitatea de asistenţă socială din  Foerbinţi Târg FOTO Facebook/CJ Ialomiţa
Condiţii moderne pentru bătrânii găzduiţi la unitatea de asistenţă socială din  Foerbinţi Târg FOTO Facebook/CJ Ialomiţa

Lucrările pentru modernizarea Centrului pentru Persoane Vârstnice Fierbinţi-Târg sunt pe ultima sută de metri. Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Victor Moraru, s-a asigurat la faţa locului că investiţia a fost realizată ca la carte.

Conform Consiliului Judeţean Ialomiţa, proiectul “Compartimentări interioare şi lift la Centrul pentru Persoane Vârstnice Fierbinţi-Târg” are o valoare de 2.358.111,04 lei cu TVA, fonduri finanţate integral de Consiliul Judeţean Ialomiţa şi a prevăzut două etape: liftul a fost montat în urmă cu trei ani, urmând ca restul lucrărilor să fie gata în vara acestui an.
 
Lucrările de modernizarea au vizat crearea de băi în fiecare cameră-dormitor, refacerea integrală a instalaţiilor de încălzire, alimentare cu apă, canalizare, refacerea instalaţiei electrice pentru iluminat şi prize - în concordanţă cu noua organizare functională a spaţiului interior, lucrări de termo/fonoizolare, care vor asigura un confort termic şi acustic corespunzător.
 
În plus, clădirea va fi prevăzută cu un sistem funcţional de avertizare/alarmare de stingere, în caz de incendiu.
 
Prin recompartimentare va creşte atât capacitatea de cazare a persoanelor vârstnice cu încă 24 locuri, cât şi nivelul de confort. Întreţinerea clădirii va fi mai uşor de asigurat, iar confortul de viaţă al persoanelor găzduite aici va fi unul la standarde ridicate.
 
Vă mai recomandăm şi:

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii