Slobozia

articolul anterior articolul urmator

CFR Călători nu va emite tichete de călătorie pentru Ţăndărei, după ce oraşul a intrat în carantină totală

0
5 Apr 2020 09:44:24
Autor: Ionela Stănilă
CFR nu va emite tichete de călătorie pentru oraşul Ţăndărei FOTO Adevărul
CFR nu va emite tichete de călătorie pentru oraşul Ţăndărei FOTO Adevărul

În urma instituirii carantinei în oraşul Ţăndărei, CFR Călători nu va emite tichete de călătorie pentru oraşul Ţăndărei decât pentru persoanele la care face referire articolul 2 din Ordonanţa Militară, informează operatorul feroviar într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, Agerpres.

 
Conform articolului 2 din Ordonanţa Militare nr.7 din data de 4 aprilie 2020, în zona carantinată este permisă intrarea, respectiv ieşirea pentru: persoanele care nu locuiesc în zona carantinată dar care desfăşoară activităţi economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, securităţii naţionale, sanitar, situaţiilor de urgenţă, administraţiei publice locale, asistenţei şi protecţiei sociale, judiciar, serviciilor de utilitate publică, energetic, agriculturii alimentaţiei publice, alimentării cu apă, comunicaţiilor şi transporturilor.
 
Eliberarea legitimaţiilor de călătorie se face în baza adeverinţei de la angajator şi a legitimaţiei de serviciu. CFR Călători recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor.
 
De asemenea, CFR Călători informează că pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile cu circulaţie suspendată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.
 
Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat sâmbătă că a semnat Ordonanţa Militară nr 7 cu privire la măsuri de combatere a epidemiei de COVID-19, care este avizată de premierul Ludovic Orban şi prevede, printre altele, şi carantinarea oraşului Ţăndărei din judeţul Ialomiţa.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii