Slobozia

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Cum se apără Monica Anisie în scandalul pe care l-a declanşat certând o învăţătoare din judeţul Ialomiţa

1
18 Jan 2020 11:52:12
Autor: Ionela Stănilă
În timpul controlului din judeţul Ialomiţa FOTO Agerpres
În timpul controlului din judeţul Ialomiţa FOTO Agerpres

Monica Anisiei, ministrul Educaţiei, se apără în scandalul pe care l-a declanşat certând o învăţătoare din judeţul Ialomiţa în faţa elevilor, spunând  că ar fi vrut să fie mai calmă. de asemenea, într-un mesaj postat pe o pagină de socialiazare, demnitarul spune că este regretabil ceea ce s-a întâmplat şi că nu a fost atentă la prezenţa presei şi expunerea copiilor.

 
 
Iată ce a postat Monica Anisie, după ce cadrele didactice din România au făcut scut în jurul învăţătoarei pe care ministrul a certat-o în sala de clasă că ţipă la copii. Incidentul a avut loc în urmă cu 3 zile la o şcoală din judeţul Ialomiţa, unde ministrul Educaţiei a fost în control neanunţat, alături de cameramani şi jurnalişti:
 
Eu sper că oricare profesor sau director responsabil din România, dacă ar trece pe culoarul unei şcoli şi ar auzi ceea ce am auzit eu, ar încerca să intervină. Nu am fost în acea şcoală pentru doamna învăţătoare, dar sunt un om căruia chiar îi pasă de copii, elevii mei pot depune mărturie. Aş fi vrut să fiu mai calmă în acea interacţiune şi este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă la prezenţa presei şi expunerea copiilor, lucru pentru care îmi pare rău. Cred că profesorii din România, mai ales cei care au motivaţie să lucreze acolo unde este mai greu, merită şi trebuie să fie respectaţi şi încurajaţi. La fel cum cred că există o nevoie uriaşă de înţelegere şi echilibru. Inclusiv pentru un profesor care greşeşte.
Mulţumesc tuturor pentru înţelegere!
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Carmen Florea
18.01.2020, 14:04:31

... ti-a mai ramas 'rubrica' de cco 'CINE ESTE' Anisie si slava domnului ca nu-i vreun interlop ca s-o tineti danga-langa pe-o saptamana, pregateste-o pe maine 'rupbrica' sa implinesti totusi saptamana cu apa de ploaie, asteptam cu nerabdare, s-ar putea sa fie neam cu Mihai Viteazu 'decat' sa ne sară inima la 'sfasietor', ingrozitor', 'infricosator', 'inspaimantator', si alte 'horori' la Rumania ... batul prin gard, asta vi-i toata 'calitatea' de spargatori de seminte ...

Modifică Setările