Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Cum puteţi plăti taxele şi impozitele locale, scadente la 30 septembrie

0
24 Sep 2021 07:13:26
Autor: Ionela Stănilă
Cetăţenii, îndemnaţi să plătească taxe şi impozite online FOTO Facebook/Municipiul Slobozia
Cetăţenii, îndemnaţi să plătească taxe şi impozite online FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Municipiul Slobozia  informează contribuabilii că 30 septembrie este termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente celui de-al doilea semestru al anului 2021.

Neachitarea obligaţiilor fiscale la termenul mentionat mai sus, duce la calcularea de majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună şi fracţiune de luna, până la data stingerii sumelor datorate, inclusiv.
 
Impozitele si taxele locale pot fi achitate prin următoarele metode:
 
La ghişeu, numerar sau cu cardul (P.O.S.). Se poate efectua plata, apelând la casieriile situate în str. Episcopiei, nr.1 sau la sediile Oficiilor Poştei Române situate în B-dul Unirii, nr.2, zona E14 (O.P. nr.1) şi B-dul M.Basarab, Bl.T-Zona Magazin Ialomiţa (O.P. nr.3).
 
Prin bancă, cu ordin de plată. Plata se poate face prin bancă unde contribuabilul are contul deschis. Persoanele juridice şi persoanele fizice pot achita cu ordin de plată folosind următoarele informaţii:
Banca: Trezoreria municipiului Slobozia
Beneficiar: Primăria Municipiului Slobozia
CUI: 4365352.
 
Plata electronică a impozitelor şi taxelor.  Pentru a beneficia de această modalitate de plată se va depune de către contribuabili o cerere însoţită de copia actului de identitate, respectiv copia cetificatului de înmatriculare în cazul persoanei juridice, pe care o vor descărca accesând https://municipiulslobozia.ro/servicii-online/formulare-online/, în vederea obţinerii unei parole de acces.
 
„Pentru taxele fără debit (amenzi, taxe judiciare de timbru, taxa liberă trecere, taxa C.I. etc.) contribuabilii pot accesa site-ul Ghiseul.ro, plata fără autentificare, cu selectarea localităţii unde îşi au domiciliul/sediul persoanele fizice sau juridice. Pentru codul de cont corespunzător plătii dorite, va rugăm să acceţati Lista conturi IBAN  disponibilă  pe https://municipiulslobozia.ro/servicii-online/conturi-iban/ Recomandăm contribuabililor efectuarea plăţilor prin metodele on-line”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Slobozia.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Valul 4 se înteţeşte constant, Guvernul înmoaie restricţiile
 
Pedeapsă exemplară pentru Mohamed, bărbatul care a hăituit şi ucis cu cruzime o tânără asistentă la Cluj. Decizia e definitivă

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările