Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Cum sunt sabotaţi muncitorii de la Drumuri şi Poduri de hoţi. Ce mai fură ialomiţenii

1
10 Sep 2019 08:23:04
Autor: Ionela Stănilă
Lucrătorii de la Drumuri, sabotaţi de hoţi FOTO Facebook/DRDP Constanţa
Lucrătorii de la Drumuri, sabotaţi de hoţi FOTO Facebook/DRDP Constanţa

Furturile elementelor de semnalizare rutieră temporară pun în pericol siguranţa circulaţiei, atrage atenţia Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri(DRDP) Constanţa. În localitatea Amara-Griviţa a dispărut şi semaforul montat de angajaţii care fac reparaţii asfaltice.

 

În cursul lunii august, la lucrarea de reparaţii asfaltice prin reciclare la rece care este în curs de execuţie pe drumul naţional DN 2C, localitatea Amara-Griviţa, din judeţul Ialomiţa, semnalizată corespunzător conform normelor legale în vigoare, au fost furate balizele. Furtul a fost sesizat la poliţie, fiind întocmit proces verbal de constatare.

Ulterior, au fost instalate semafoare pentru circulaţie alternativă, pe jumătate de cale. Săptămâna trecută a fost furată o baterie a unui semafor. Din nou, D.R.D.P. Constanţa, prin Secţia de Producţie care execută lucrarea, a sesizat Poliţia.


În seara zilei de 5 septembrie 2019 a fost furat un semafor cu totul! O altă sesizare la poliţie. Rugăm oamenii să înţeleagă că aceste acţiuni pot pune în pericol siguranţa circulaţiei, creează dificultăţi în desfăşurarea lucrărilor şi cauzează costuri suplimentare, au anunţat reprezentanţii DRDP Constanţa pe pagina de socializare a instituţiei.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

aurel-dumitru vedinas
10.09.2019, 08:55:30

Daca la Caracal si alte zone din sud se fure fete si femei de pe strada ziua in amiaza mare baterii sau semafoare e nimica toata e doar de amuzament sau antrenament sa nu oiarda omul indemanarea