Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Daruri pentru sărmani. Un număr de 70 de copii din Borduşani au primit încălţăminte nouă

0
14 May 2021 07:50:18
Autor: Ionela Stănilă
Copiii au primit daruri de la Asociaţia Şoapta Florilor FOTO Facebook/Asociaţia Şoapta Florilor
Copiii au primit daruri de la Asociaţia Şoapta Florilor FOTO Facebook/Asociaţia Şoapta Florilor

Bucurie mare pentru 70 de copii din comuna ialomiţeană Borduşani! O asociaţie caritabilă din Constanţa i-a încălţat pe copiii sărmani din Bărăgan.

Isabela Ştefan -Iorga, preşedintele Asociaţiei Şoapta Florilor, care a derulat mai multe campanii de sprijini pentru persoanele defavorizate din judeţul Ialomiţa a povestit pe pagina sa de socializare cât de mult s-au bucurat micuţii de aceste daruri:
 
Sâmbătă am mers la Borduşani, în Ialomiţa şi am dăruit 70 de perechi de încălţări copiilor, ajutaţi de dna Nicoleta Martin, asistenta socială din comunitate, să ajungem exact la cei care aveau nevoie. 
 
"M-a impresionat reacţia unui băieţel de vreo 12 ani, care se plimba cu bicicleta impreuna cu un prieten. Dna Nicoleta i-a strigat pe amandoi să vină la maşină, ca să le căutăm numărul şi să le dăm pantofii. După ce le-am făcut fotografie, cu pantofii în picioare, amicul s-a suit pe bicicleta si a plecat prin sat, dar prietenul nostru si-a scos adidaşii, i-a legat de ghidon si intr-o viteza teribilă a plecat spre casă să le arate alor săi ce-a primit în dar. Pentru că băieţelul avea un frate mai mic, ne-am oprit în faţa porţii şi am chemat mezinul, ca să-i oferim şi lui încălţări.
 
Fratele mai mare a ieşit la poartă. Era tare fericit că are adidaşi noi fiindcă joacă fotbal şi nu avea... Atât de bucuros încât i-am mai dat o pereche de pantofi sport, ca să aibă unii pentru fotbal şi unii pentru şcoală. S-a fâstâcit, s-a ascuns după bunica şi a început să plângă. Noi ne-am stăpânit cu greu. "
 
Mulţumim mult sponsorilor şi tuturor celor care au contribuit cu bani sau produse de Paşte. Campania "Ceva Nou, Ceva Util" s-a încheiat, dar în mod cert va fi reluată, fiindcă a avut un mare succes şi a adus multă bucurie, copiilor şi părinţilor, a precizat Isabela Ştefan-Iorga
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
După ce a anunţat că trupele au intrat în Gaza, armata israeliană s-a răzgândit. Bombardamentele intense au continuat în cursul nopţii VIDEO UPDATE
 
România se relaxează. Totul despre noile măsuri care vor intra în vigoare de sâmbătă. Ce urmează în lunile viitoare

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările