Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Ialomiţenii, îndemnaţi să participe la Ziua Reciclării Deşeurilor Electrice. Ce premii sunt puse în joc

0
30 Sep 2020 08:13:55
Autor: Ionela Stănilă
Campanie pentru colectarea selectivă a deşeurilor electrice FOTO Adevărul
Campanie pentru colectarea selectivă a deşeurilor electrice FOTO Adevărul

Municipiul Slobozia intră pe harta participanţilor la Ziua Internaţională a Reciclării Deşeurilor Electrice, eveniment organizat pentru a promova colectarea selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din întreaga lume.

Primăria Slobozia, împreună cu Asociaţia RoRec şi cu partenerii locali de colectare, încurajează cetăţenii să se alăture acestei iniţiative europene şi să participe activ la campania din perioada 28 septembrie -26 octombrie 2020. Astfel, cetăţenii sunt îndemnaţi să adune aparatele electrice defecte sau pe care nu le mai folosesc, dar pe care continuă să le ţină în casă şi să sune pentru preluarea lor.
 
În intervalul 28 septembrie -25 octombrie 2020, deşeurile grele şi voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 09.00-17.00
 
În data de 26 octombrie, la Primăria Slobozia, începând cu ora 15.30, va avea loc o tombolă pentru toţi deponenţii din campanie. Pentru deşeurile electrice predate, deponenţii pot câştiga prin tragere la sorţi unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acţiuni de colectare. Premiile sunt: 2 x mixer,2 x cafetieră, 2 x blender, 2 x set nivelă, 2 x trusă accesorii scule.
 
Pentru detalii şi informaţii despre campanie, vă invităm să luaţi legătura cu reprezentantul Serviciului Local de Colectare Ialomiţa, d- na Florica Gheorghe, la numărul de telefon 0751 302 110.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Clotilde Armand anunţă că a câştigat Primăria Sectorului 1, la o diferenţă de peste o mie de voturi: „Am ieşit învingători, matematica a învins”
 
Medic cu leafă lunară de 36.000 de lei, acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă. Diana Bulgaru conduce Institutul de Medicină Legală Iaşi

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările