Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Logodnă întreruptă de poliţişti la Feteşti. Invitaţii şi lăutarii au fost amendaţi

0
23 Oct 2020 12:54:39
Autor: Ionela Stănilă
Poliţia a descins la logodnă FOTO Arhivă Adevărul
Poliţia a descins la logodnă FOTO Arhivă Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni stau cu ochii pe cetăţenii care nu respectă regulile sanitare. Ieri, oamenii legii au întrerupt o petrecere de zile mari la Feteşti. Muzicanţi şi invitaţi, toţi au fost amendaţi pentru logodna organizată în timpul pandemiei.

Conform IPJ Ialomiţa, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea în municipiul Feteşti  a unei logodne în curtea unei familii, fiind aplicate 5 sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, 11 sancţiuni la Legea 12/1991 muzicanţilor prezenţi,  pentru efectuarea de activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege, precum şi 1 sancţiune la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
 
În cursul zilei de ieri, poliţiştii ialomiţeni au intensificat acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei Covid - 19 şi a respectării Hotărârilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
 
În ultimele 24 de ore au fost verificate 44 de obiective/locaţii şi au fost legitimate peste 500 de persoane. Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, echipele de control au aplicat 58 de sancţiuni contravenţionale, toate fiind aplicate persoanelor care nu au purtat măşti de protecţie. Totodată, în urma controalelor efectuate în trafic, au fost verificate 15 mijloace de transport public în comun.
 
 
Cum gestionează Suedia pandemia. Modelul hulit, dat exemplu de OMS. Explicaţia unui medic român
 
Surse. Mandatul pe viaţă primit de Florin Iordache are viaţă scurtă. PNL pregăteşte o lege ca să-l schimbe cu Zegrean
Vă mai recomandăm şi:

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările