Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Luminiţa Barcari, fost inspector şcolar în judeţul Ialomiţa, numită secretar de stat în Ministerul Educaţiei

0
16 Jan 2020 09:13:29
Autor: Ionela Stănilă
Luminiţa Barcari a fost numită secretar de stat la Ministerul Educaţiei FOTO Adevărul
Luminiţa Barcari a fost numită secretar de stat la Ministerul Educaţiei FOTO Adevărul

Fost inspector şcolar general în judeţul Ialomiţa, Luminita Barcari a fost numită de premierul Ludovic Organ în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei.

 
Fost inspector şcolar general la ISJ Ialomiţa şi vicepreşedinte PNL Ialomiţa, Luminiţa Barcari se va ocupa de învăţământul preuniversitar.
 
Luminiţa Barcari este vicepreşedinte PNL Ialomiţa, este inspector şcolar general în Ialomiţa din 2011, a fost consilier judeţean din partea PDL şi apoi din partea PNL din 2012 până în 2017  şi este profesor de chimie şi fizică.
 Barcari face parte din lotul celor 13 inspectori şcolari demişi prin fax de Liviu Pop, în 2017, şi repuşi în funcţii de justiţie. Ministerul Educaţiei a revocat din funcţie, la jumătatea lunii august 2017, şefii a 13 inspectorate şcolare, printre acestea numărându-se şi cel din Ialomiţa. Demiterea din Ialomiţa s-a făcut în baza unei note transmise de MEN, prin care s-a arătat că inspectorul şcolar general al ISJ Ialomiţa a fost revocat din funcţie pentru că nu a prezentat ministerului Raportul privind starea învăţământului ialomiţean, pentru anul 2015-2016. Aceasta a atacat ordinul în instanţă şi a avut câştig de cauză, fiind repusă în funcţie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii