Slobozia

articolul anterior articolul urmator

O armată de poliţişti a împânzit cartierul Vlaşca din Feteşti. Ce căutau oamenii legii

0
5 Jun 2020 13:53:06
Autor: Ionela Stănilă
Poliţia a împânzit cartierul Vlaşca FOTO IPJ Ialomiţa
Poliţia a împânzit cartierul Vlaşca FOTO IPJ Ialomiţa

Acţiune de amploare cu efective mărite la Feteşti. Poliţia a amprentat şi fotografiat 77 de persoane. Forţe impresionante de ordine au descins vineri dimineaţă în cartierul Vlaşca din  Feteşti. Oamenii legii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi obţinerea de date şi informaţii cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de furturi din societăţi comerciale. 77 de persoane au fost amprentate şi fotografiate.

 
La data de 5 iunie, 100 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale, precum şi peste 70 de jandarmi de la Gruparea Mobilă Constanţa, însoţiţi de câini de serviciu au desfăşurat o acţiune de amploare pe raza municipiului Feteşti, în vederea prevenirii infracţionalităţii stradale, precum şi respectării interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină pe timpul stării de alertă.  Au fost controlate în trafic 114 autovehicule şi legitimate 278 de persoane.
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului Criminalistic au amprentat şi fotografiat 77 de persoane, activităţile făcând parte din cadrul unor dosare penale aflate în lucru la nivelul Poliţiei Municipiului Feteşti.
 
De asemenea, au fost aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 29.900 de lei, fiind reţinute 2 permise de conducere şi retrase 9 certificate de înmatriculare.
 
Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în cadrul raziei pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite. 
 
Două societăţi comerciale au fost depistate că au comercializat produse alimentare şi nealimentare fără să elibereze clienţilor bonuri fiscale, sau cu marfă pe stoc fără documente de provenienţă, acestea fiind sancţionate, iar valoarea bunurilor deţinute fără respectarea prevederilor legale, confiscată.
 
În cazul uneia dintre societăţile comerciale susmenţionate poliţiştii au luat măsura suspendării activităţii, până la finalizarea cercetărilor.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările