Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Programări rapide la ghişeele Serviciului Permise şi Înmatriculări Ialomiţa

0
5 Dec 2020 09:50:19
Autor: Ionela Stănilă
A fost redusă perioada de aşteptare pentru programări la ghişeele din judeţul Ialomiţa FOTO Adevărul
A fost redusă perioada de aşteptare pentru programări la ghişeele din judeţul Ialomiţa FOTO Adevărul

Perioada de aşteptare la ghişeele Serviciului de Permise şi Înmatriculări Ialomiţa s-a redus, a anunţat Prefectura. Prima dată disponibilă pentru solicitanţi este luni, 7 decembrie.

Prefectura Ialomiţa a transmis o informare cu privire la faptul că timpul de aşteptare pentru programări la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Ialomiţa s-a redus. Astfel, prima dată disponibilă pentru preschimbare permis de conducere înmatriculări, transcrieri, radieri, autorizaţii provizorii este 07.12.2020. De asemenea, în cazul programărilor pentru susţinerea probei teoretice a permisului de conducere, primele date disponibile sunt 19.12.2020 şi 11.01.2021.
 
Depunerea documentelor de examinare pentru candidaţii programaţi se va efectua la sala de examinare în zilele de marţi, miercuri şi joi, conform programării prealabile pe site-ul www.drpciv.ro..
 
“Prezentarea pentru susţinerea probei teoretice în vederea obţinerii permisului de conducere se va face cu maximum 10 minute înainte de ora programată, pentru evitarea aglomerării şi păstrarea unei distanţe de siguranţă între cetăţeni. Nu este permis accesul persoanelor fără programare în sala de examinare. Măsurile propuse vor fi efectuate cu respectarea strictă a normelor în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2”, a anunţat Prefectura Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Alegeri parlamentare 2020. Traian Băsescu: USR e un partid neo-marxist. Sunt infinit mai  apropiaţi ideologic de PSD decât de PNL
 
Un cioban român a ucis doi pensionari italieni. Motivul pentru care Mafia siciliană a jurat răzbunare

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările