Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Restaurantele din Slobozia vor fi redeschise. La cât a scăzut rata infectărilor cu COVID

0
23 Jan 2021 08:11:19
Autor: Ionela Stănilă
Restaurantele se redeschid cu respectarea regulilor sanitare FOTO Adevărul
Restaurantele se redeschid cu respectarea regulilor sanitare FOTO Adevărul

Restaurantele şi cafenele din Slobozia vor fi redeschise la interior, după ce incidenţa cazurilor în municipiu a scăzut la 2,25/1000 de locuitori.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a anunţat  redeschiderea la interior a restaurantelor şi cafenelelor din Slobozia după scăderea  numărului infectărilor cu noul coronavirus. Cu toate acestea, administratorii localurilor publice trebuie să respecte numeroase măsuri, printre care şi cea care vizează gradul de ocupare, care nu trebuie să depăşească 30% din capacitate.
 
Clienţii sunt obligaţi să respecte circuitele de deplasare şi să respecte distanţa între persoane de minimum 1,5 metri. Mai mult, clienţii vor fi aşezaţi la mese pe principiul «o masă ocupată, una liberă», iar la intrare va fi afişat numărul maxim de persoane care se pot afla simultan în restaurant/cafenea. Clienţii sunt obligaţi să se dezinfecteze pe mâini atât la intrarea, cât şi la ieşirea din localurile publice. De asemenea, personalul va fi obligat să poarte masca de protecţie şi să-şi dezinfecteze mâinile înainte de fiecare servire.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Descoperirile unicat care vorbesc despre începuturile omului pe teritoriul României. Povestea cimitirului giganţilor de pe malul Prutului
 
CTP: „Dacă nu eram în UE, de unde un anumit partid a vrut să ne scoată, luam de pe jos acum vaccinuri, ca Ucraina şi Moldova”

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările