Slobozia

articolul anterior articolul urmator

S-a semnat contractul de lucrări pentru extinderea staţiei de tratare a apei

0
20 Aug 2019 09:31:26
Autor: Ionela Stănilă
Primarul din Slobozia, Adrian  Mocioniu a semnat contractul pentru extinderea staţiei de tratare a apei FOTO Facebook/Municipiul Slobozia
Primarul din Slobozia, Adrian  Mocioniu a semnat contractul pentru extinderea staţiei de tratare a apei FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Primarul municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu, a semnat contractul de lucrări pentru extinderea staţiei de tratare a apei.Conform Primăriei Municipiului Slobozia, societatea contractantă este S.C. SYA DYNAMIC SOLUTION S.R.L., din Craiova, iar valoarea investiţiei este de 6.594.458, 08 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 1.252.947, 03 lei.

 
Se propune astefel extinderea staţiei de tratare prin construirea unei hale tehnologice, în suprafaţă totală de 350 mp, unde se vor monta două baterii de filtre de cărbune activ şi o staţie de osmoză inversă cu două module.
Termenul de execuţie a lucrărilor este de 11 luni de la data prevăzută în ordinul de începere a lucrărilor.
 
Prin această investiţie se are în vedere creşterea gradului de siguranţă a variaţiei concentraţiilor de poluanţi din apa brută, susţin autorităţile locale din Slobozia.
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările