Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Sancţiuni pentru deşeurile abandonate în zona cartierului Slobozia Nouă

0
22 Jun 2021 08:16:38
Autor: Ionela Stănilă
Munţi de gunoaie la Slobozia FOTO Facebook/Municipiul Slobozia
Munţi de gunoaie la Slobozia FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Mai multe persoane care au abandonat deşeuri au fost sancţionate de Poliţia Locală Slobozia şi obligate să aducă terenul la starea iniţială.

Conform autorităţilor, potrivit OUG 195 / 2005, privind protecţia mediului, degradarea mediului prin depozitarea necontrolată de deşeuri de orice fel constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei, pentru persoane fizice, şi de la 25.000 lei la 50.000 lei, pentru persoane juridice. 
 
Astfel, în ultimele zile, pentru deşeurile abandonate în zona platformei de gunoi animalier din Cartierul Slobozia Nouă cât şi în alte zone ale Municipiului Slobozia, au fost sancţionate persoanele care au abandonat deşeuri rezultate din construcţii şi deşeuri provenite din activitatea desfăşurată (cutii, ambalaje de plastic, etc.). Totodată, aceştia au adus terenul la starea iniţială, au anunţat reprezentanţii Primăriei Slobozia.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Reforma de care fug toţi: reorganizarea administrativă. Statul plăteşte salariile a sute de bugetari din comune cu sub 1.000 de locuitori
 
Ciolacu acuză Guvernul că nu a prevenit inundaţiile din ultimele zile: S-au pitit toţi în spatele lui Raed Arafat

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările