articolul anterior articolul urmator

Tragedie pe o şosea din Ialomiţa. Tată şi fiu, morţi într-un grav accident rutier

6
1 Jul 2017 11:12:43
Autor: Mădălin Sofronie
Două persoane au murit în urma accidentului rutier FOTO: Mădălin Sofronie
Două persoane au murit în urma accidentului rutier FOTO: Mădălin Sofronie

6 Comentarii

dracon
1.07.2017, 11:30:46

Bai Madalin Sofronie ,te pomenesti ca esti fiul lui Sofronica cea fara creer ,cum poti tu sa scrii ca azotul lichid este un produs extrem de inflamabil ? Aceasta este o perla mai mare decat orice perla de la Bac, du te baiete si invata ,ca si Lenin spunea invatati ,invatati si iar invatati , conformeaza-te ! Ai stiut vreodata ca Nitrogenul (asta nu-i cotlet de porc ) se foloseste la stingerea incendiilor ,ziaristul lui peste ?

-2 (4 voturi)
Alexandre
1.07.2017, 13:12:50

Pericolul azotului lichid provine din faptul ca in contact cu pielea sau cu tesuturile vii produce o criogenare instantanee a tesuturilor, provocand leziuni grave, degeraturi grave care duc la amputari de membre, etc.. Un mar scufundat in azot lichid devine casant ca un glob de sticla. Forumistul dracon are dreptate, dar i-am dat un minus pentru virulenta in exprimare.Nu se cade.Se poate face o corectie binevenita si intr-un mod mai civilizat. Oamenii destepti asa fac.

+2 (4 voturi)
dracon
1.07.2017, 15:28:58

Alexandre nu sant destept dar mi-s dragii ziaristii lui peste ,ca-s destepti de nu mai incapi din cauza minciunilor si dezinformarile lor ! Stiu si cum se lichefiaza Nitrogenul ,stiu si temperaturile ,stiu si urmarile daca esti atins de acest lichid dar nu pot inghiti prostia ca Nitrogenul (Azotul sa nu inteleaga cineva Hidrogenul ) este ,,extrem de inflamabil '' ,mine pote sa scrie ca explodeaza mamaliga !

+2 (2 voturi)
Alexandre
1.07.2017, 19:19:01

Si totusi, nu-ti zic de rau. Vei intalni sigur unul care va sti ceva mai bine decat tine si nu cred ca ai agrea atunci o reactie asemanatoare din partea lui...stii proverbul: -Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Generalizezi , exagerezi cu minciunile si dezinformarile ziaristilor, esti prea patimas, (parerea mea).. Cam multa intoleranta pe forumul asta. Pe forumurile ziarelor vestice rareori vezi asa ceva..mai incercati si pe-acolo si o sa va convingeti. Nu e in regula.

+5 (5 voturi)
dracon
1.07.2017, 20:45:00

Ziaristii din vest mint si manipuleaza si aceia ,totusi nu ca ai nostrii.!

+3 (3 voturi)