Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Umor negru în Bărăgan. Mesajul pro-vaccinare de tip psihologie inversă care dă fiori

13
23 Oct 2021 11:06:35
Autor: Ionela Stănilă
Panoul a fost amplsat în centrul Sloboziei FOTO Facebook/Radu Gorunescu
Panoul a fost amplsat în centrul Sloboziei FOTO Facebook/Radu Gorunescu

Un panou pe care stă scris un puternic mesaj pro-vaccinare a fost amplasat în centrul municipiului Slobozia. Oamenii au fost luaţi prin suprindere, mai ales că li se spune: Nu te vaccina! Au ei grijă de tine!, făcând-se referire, evident, la o maşină mortuară.

În imagine apare o maşină de la pompe funebre în care se află un sicriu. De pe afiş zâmbeşte sinistru Moartea. Se pare că mesajul este ideea unui fermier din Bărăgan, de origine franceză, stabilit în Ialomiţa de mai mulţi ani.

"Este atunci când cetăţenii unei ţări nu mai aşteaptă cu mâna întinsă la stat să le rezolve problemele, ci se implică ei înşişi. Iată că azi, Asociaţia Bădăran aduce un puternic mesaj pro-vaccinare în plin centrul municipiului Slobozia. Iată că azi, Asociaţia Bădăran aduce un puternic mesaj pro-vaccinare în plin centrul municipiului Slobozia:: mesaj de tip psihologie inversă, Slobozia, 22.10.2021. Asta după ce în urmă cu doar câteva zile în urmă, campania demarase prin banere montate pe DN 2A, scrie Radu Gorunescu pe blogul său. Imaginea cu panoul care a fost amplasat în Slobozia a fost rapid preluată pe reşelele de socializare, iar internauţii nu s-au putut abţine de la comentarii: Super, un mesaj realist!, Mi se pare plin de iubire, toleranţă şi înţelegere.

În urmă cu câteva zile, tot în Ialomiţa, antivaccinistii au distrus un banner pro-vaccin făcut de fermierul Arnaud Perrein, scrie Profitul Agricol. Cine spune că fermierii nu se implică în campania de vaccinare? Pe drumul ce duce spre ferma lui din Mihai Kogalniceanu, Ialomiţa, Arnaud Perrein a montat un banner mare, cu umor usor cam negru. Dar, spune el, mesajele dure sunt singurele care îi pot convinge pe cei îndărătnici să se vaccineze. Ca la ţigări, dacă vreţi...Bannerul a rezistat doar vreo 4 zile. "Autori necunoscuţi" l-au rupt până nu a mai ramas nimic din el. Nu-i o problemă, Arnaud Perrein continuă campania lui pro-vaccinare cumpărând spţtiu publicitar la Slobozia.

Arnaud Perrein este unul dintre cei mai cunoscuţi agricultori străini care s-au stabilit în România.  „Am trăit în România mai mult decât în Franţa“, mărturiseşte Arnaud Perrein, care este căsătorit cu o româncă, are trei copii şi s-a stabilit de mai mulţi ani în localitatea Mihail Kogălniceanu din judeţul Ialomiţa. A renovat clădirea fostului CAP şi acum locuieşte acolo alături de familia sa. În 1994 s-a stabilit în România şi a început să cumpere pământ. Acum lucrează aproape 4.000 de hectare de teren agricol.

 Vă mai recomandăm şi:

Noi restricţii care intră în vigoare luni: Carantină de noapte, certificat verde, magazine şi restaurante închise la ora 21:00

 De ce mor şi oameni vaccinaţi de COVID-19. Explicaţiile unui medic: Nu pot fi opriţi în drumul spre fatalitate

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

= aceeaşi mizerie
23.10.2021, 11:31:57

O aiureală, la care doar ipohindrii (asemeni celor care duc această "campanie") pot pune botul. Oamenii cu principii, care nu vor zeama chimică, sau care o vor, dar le e teamă de eventuale efecte adverse, vor ignora o asemenea "reclamă", sau cel mult vor zîmbi compătimitor, gîndindu-se la viaţa tristă a persoanelor care ar putea fi influenţaţi în acest mod. PS... Efectul va fi aproape nul, asemănător "năzbîtiei" cu imaginile "şocante" de pe pachetele de ţigări, dar care nu au redus în nici un fel apetitul doritorilor de a-şi afuma plămînii.

-27 (31 voturi)
SPC Manase
23.10.2021, 12:48:34

Spirituali! Daca era serul un lucru bun era bataie pe el, nu avea nevoie de reclama. Tipii astia sunt idioti . Inca merg pe sperieturi, amenintari si frica, Total Tembeli.

-23 (29 voturi)
madog madog
23.10.2021, 13:14:38

"zeama chimica", amice totul in natura e "zeama" sau compusi chimici. Tu esti tot o zeama, coca cola/pepsi/european drinks, tuica din cazan si mai ales kebabul tau iubit

+16 (20 voturi)
fact check
23.10.2021, 13:17:22

.... va tras-o prin toate partile! T E M B E L I L O R PS. manase, bai lepra...nu te vaccina! Vin eu..... sa ma usurez pe mormantul tau

+20 (24 voturi)
Azzumbo Jo
23.10.2021, 12:07:03

E un mesaj realist, de fapt. Descrie perfect situatia actuala din tara.

+19 (23 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările