Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Un artist a desenat centrul de imunizare din Fierbinţi: Veniţi, vedeţi, vaccinaţi!

0
15 May 2021 12:36:19
Autor: Ionela Stănilă
Artistul Dan Pervojschi la Fierbinţi FOTO news.ro
Artistul Dan Pervojschi la Fierbinţi FOTO news.ro

Artistul Dan Perjovschi a desenat Centrul de Vaccinare din Fierbinţi pentru a determina cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Ca urmare a demersului său, artistul a fost "răsplătit" cu serul de la Moderna, anunţă news.ro.

"Astăzi am desenat Centrul de Vaccinare din Fierbinţi. Pentru efortul meu, în final am primit prima doză de vaccin de la Moderna. Chiar deasupra locului în care am fost vaccinat pe umăr, odată aveam tatuaj cu România", a scris artistul pe Facebook, însoţind mesajul cu o fotografie din centru. 
 
Perjovschi i-a îndemnat pe oameni să vină la la Fierbinţi, la Centrul de Vaccinare, de la 11 am la 3 pm. "Veniţi, vedeţi, vaccinaţi!", a scris el pe reţeaua de socializare.
 
 Cei care vin la Centrul de Vaccinare din Fierbinţi se pot imuniza fără programare, cu serul de la Moderna. 
 
Dan Perjovschi locuieşte şi lucrează în Bucureşti şi Sibiu. A avut expoziţii personale în muzee precum: Tate Modern Londra, MoMA New York, Vanabbemuseum Eindhoven, Macro Roma, Moderna Museet Stockholm, Reykyavik Art Museum sau Kiasma Helsinki.
 
A desenat pro-bono pentru mai multe cauze. Anul trecut, la Noaptea Galeriilor de Artă, Perjovschi a oferit desene gratis vizitatorilor. Zidul de la Sibiu pe care a desenat Dan Perjovschi este una dintre atracţiile oraşului. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Noile măsuri de relaxare. Se elimină masca în spaţiul liber şi se renunţă la carantina de noapte DOCUMENT
 
Medicul român decorat de preşedintele Franţei explică scandalul numărării deceselor de Covid. Diferenţa ar fi de circa 20.000 de morţi

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările