Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Un transport agabaritic traversează România. Pe ce rute va circula

0
28 May 2022 13:33:15
Autor: Ionela Stănilă
Un transport agabaritic traversează România FOTO Arhivă DRDP Constanţa
Un transport agabaritic traversează România FOTO Arhivă DRDP Constanţa

Un transport abagaritic va travera România începând de sâmbătă, 28 iunie, şi până joi, 2 iunie. Mastodontul care urmează să ajungă la Medgidia va îngreuna traficul în mai multe judeţe, printre care şi Ialomiţa.

În perioada 28 mai – 2 iunie se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul:
 
Nădlac II PTF – A1 – A6 – Centura Lugoj – DN6 – Centrua Drobeta Turnu Severin – DN6 – DN56A – DN56 – DN55 – Craiova – DN6 – Centura Caracal – DN6 – DN6F – DN6 – Centrua Bucureşti – DN2 – DN2A – Ţăndărei – DN2A – DC63 – DJ224 – Medgidia.
 
Conform Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), vehiculul transportă o structură metalică. Lăţimea maximă a vehiculului este de 5,85 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.
 
Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Rusia plănuieşte o „victorie la scară largă în Ucraina până în toamnă şi ar putea încerca din nou cucerirea capitalei, Kiev

Strategia „cazanului” aplicată de Rusia poate înclina bătălia din Donbas în favoarea sa

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările