Slobozia

articolul anterior articolul urmator

Zeci de controale în judeţul Ialomiţa. Câte sancţiuni au fost aplicate

0
12 Jul 2020 12:43:33
Autor: Ionela Stănilă
Poliţia face contoale pentru verificarea respectării regulilor sanitare FOTO IPJ Ialomiţa
Poliţia face contoale pentru verificarea respectării regulilor sanitare FOTO IPJ Ialomiţa

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Prefecturii, forţele de ordine au continuat să acţioneze, desfăşurând verificări cu privire la  respectarea normelor legale impuse în contextul situaţiei actuale.

Respectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a celor privind distanţarea socială în toate zonele aglomerate au reprezentat obiectivul acţiunilor desfăşurate, astfel că au fost controlaţi cu prioritate agenţii economici din centre comerciale, pieţe, târguri şi terase din judeţului Ialomiţa.  
 
Astfel, în contextul acţiunilor din data de 11 iulie şi până în această dimineaţă, 160 de forţe angrenate au verificat 72 de societăţi comerciale de pe raza judeţului Ialomiţa. Au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 14.600 de lei.
 
De asemenea, au fost efectuate verificări în mijloacele de transport în comun pentru conştientizarea cetăţenilor cu privire la respectarea normelor legale în vigoare, fiind continuate inclusiv activităţile preventive de informare. 
 
Intervenţiile vor continua în sistem integrat şi în perioada următoare, în vederea conştientizării tuturor cetăţenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanţare socială, precum şi a prevenirii şi limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2, a anunţat IPJ Ialomiţa.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
Grupul de Comunicare Strategică: 147 de cazuri cu COVID-19, în judeţul Călăraşi
 
Cum să nu aduci coronavirusul acasă. Opt reguli esenţiale pentru salvatori

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările