Suceava

articolul anterior articolul urmator

Ce condamnare a primit un bărbat prins în timp ce siluia o fată de 11 ani. Violul a fost comis în plină zi, iar copila a fost salvată de un vecin care i-a auzit ţipătele

1
19 Aug 2019 15:48:05
Autor: Oana Şlemco
FOTO: reteauadestiri.ro
FOTO: reteauadestiri.ro

Instanţa de judecată s-a pronunţat în cazul unui bărbat de 37 de ani din comuna Calafindeşti, judeţul Suceava, care a fost prins în timp ce viola o copilă în vârstă de 11 ani.

Nenorocirea s-a produs ziua-n amiaza mare, în cartierul Iţcani al municipiului Suceava. Copila a fost salvată de un vecin care i-a auzit strigătele de ajutor.

Individul care a fost prins în timp ce siluia o fetiţă de 11 ani într-o casă abandonată din Suceava a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Suceava la 6 ani de închisoare. După executarea pedepsei, bărbatul din comuna Calafindeşti nu are voie să se apropie de victima sa. În plus, trebuie să-i plătească daune morale de 50.000 de lei. Decizia nu este definitivă şi poate şi fi atacată la instanţa superioară.

Individul de 37 de ani, din comuna Calafindeşti a judeţului Suceava, a acostat-o pe copila care se afla pe strada Zefirului đin cartierul sucevean Iţcani, şi a tras-o cu forţa într-un garaj din curtea imobilului. Asta s-a întâmplat în luna mai a.c. Fata a ţipat şi a fost auzită de doi cetăţeni. Numai că până să intervină cei cei doi bărbaţi, agresorul a apucat să o dezbrace, victima fiind salvată în ultimul moment.

Ca să scape, bărbatul a fugit, dar şi-a lăsat în urmă un rucsac în care avea şi documente. Nu a apucat să ajungă prea departe, pentru că poliţiştii au reuşit să pună mâna pe el. Agresorul a stat în arestul poliţiei timp de 24 de, după care a fost arestat preventiv.

Fetiţa de 11 ani este consiliată psihologic pentru a depăşi trauma.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

TARII GARDIANUL
19.08.2019, 18:15:22

joiannis si Zdrancila, au auzit de asta? Cred ca i-a spus si lui Strmph la Washington, intre doua trabucuri cubaneze! Halal marlan de herr, pe care-l doare in unghi de poporul si nenorocirile din societate romaneasca, pe care, zice el-herr, ca o reprezinta.

-2 (4 voturi)
Modifică Setările