Suceava

articolul anterior articolul urmator

Ce sancţiuni riscă viceprimăriţa Sucevei care a câştigat o motocicletă la un festival finanţat de primărie. Teodora Munteanu refuză să demisioneze

13
13 Aug 2021 11:19:55
Autor: Oana Şlemco
FOTO: stirisuceava.net
FOTO: stirisuceava.net

Biroul Judeţean USR Suceava a analizat situaţia creată de viceprimarul Teodora Munteanu, cu ocazia participării la tombola Motorfest, la care aceasta a câştigat marele premiu, şi a propus două sancţiuni care au fost înaintate Biroului Naţional.

Membrii Biroului Judeţean Suceava USR s-au întrunit într-o şedinţă pentru a analiza situaţia creată de colega lor de partid, viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, care a câştigat şi a acceptat motocicleta-premiu a unui festival finanţat de primărie.

„Membrii Biroului Judeţean îşi exprimă regretul pentru faptul că doamna viceprimar Teodora Munteanu nu a tratat cu atenţia şi demnitatea necesară unui ales politic un astfel de moment.

La egalitate de voturi, sancţiunile propuse au fost de vot de blam / retragerea sprijinului politic, propunere care va fi înaintată forului de decizie competent, Biroului Naţional. Prin aceasta, biroul judeţean USR PLUS Suceava doreşte să afirme din nou faptul că este un susţinător al revoluţiei bunei guvernări şi că acţiunile aleşilor USR PLUS trebuie să fie consecvente cu acest deziderat”, se arată într-un comunicat de presă semnat de senatorul Gheorghe Mîndruţă, preşedintele filialei judeţene USR Suceava.

În timpul şedinţei, i s-a cerut şi demisia Teodorei Munteanu din funcţiile deţinute în partid şi din funcţia de viceprimar al Sucevei, însă aceasta a refuzat.

Teodora Munteanu a stârnit un val de reacţii negative după ce a câştigat prin tragere la soţi o motocicletă la tombola unui festival finanţat de Primăria Suceava cu suma de 40.000 de lei. Teodora Munteanu a fost preşedinta şedinţe de Consiliu Local în care s-au alocat fondurile şi a votat proiectul de hotărâre.

Mulţi dintre cei revoltaţi de situaţie au amintit că, de regulă, organizatorii şi finanţatorii nu participă la tombolele pe care le organizează pentru că stârnesc îndoială cu privire la corectitudinea desfăşurării acestora.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Ce spun rudele despre mama gemenilor de 2 ani morţi după ce au căzut de la etajul 10

Originea pandemiei de COVID-19: Un expert OMS spune cine ar putea fi pacientul zero
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

ladiana stan
13.08.2021, 11:25:48

Angajații unei instituții care organizează o tombolă nu au, de regulă voie să participe. Viceprimarul câștigător trebuie sa fie exclus din usr caci nu face cinste unui partid care vrea altfel de politică.

+15 (17 voturi)
Stefan din Nord
13.08.2021, 11:42:35

Mi-e rusine cu bucovinenii care au votat asa o panarama, de la un asemenea partid

-14 (16 voturi)
pathfinder
13.08.2021, 12:10:45

Si mie. Cum draku' o fi castigat fix asta motocicleta?!?

+7 (13 voturi)
Petrean Ion
13.08.2021, 12:50:02

au votat-o moldovenii din SV ,,bucovinenii,, votează numai şmenari penali gen flutur apropos de ce v-o fi vouă ,,bucovineni,, rusine sa vă numiţi moldoveni. v-a tâmpit ,,civilizatia,, avstriacă de aţi devenit altceva da mai cu moţ. În loc să fiţi mândri că Moldova ca stat s-a format în partea nordică voi sunteti mai cu moţ nu mai sunteti moldoveni ca suna urat amu sunteti bucovineni da vorbiţi tot moldoveneşte asta nu se poate schimba

+7 (11 voturi)
Pop Max
13.08.2021, 12:29:53

Ăștia sînt useriștii. Niște pesediști cu mai mult tupeu.

-11 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările