Suceava

articolul anterior articolul urmator

Cei doi soţi români plecaţi să vadă lumea continuă aventura în ciuda problemelor bărbatului. „Ne vom ţine de cuvânt“

3
16 Jun 2019 13:14:20
Autor: Oana Şlemco
Andreia şi Ionuţ Chiperi FOTO: Facebook HaiHui in doi
Andreia şi Ionuţ Chiperi FOTO: Facebook HaiHui in doi

Andreia şi Ionuţ Chiperi, cei doi soţi originari din Suceava care şi-au vândut apartamentul din Bucureşti şi au plecat să vadă lumea, au anunţat că, în ciuda dificultăţilor cu care s-au confruntat, au decis să se întoarcă acasă în luna septembrie, aşa cum au stabilit iniţial.

 Andreia şi Ionuţ Chiperi au anunţat pe contul de Facebook „Hai Hui în doi” că nu-şi vor întrerupe călătoria prin lume, în ciuda faptului că Ionuţ s-a îmbolnăvit. Tânărul a făcut febra dengue după ce a fost înţepat de un ţânţar. El a fost internat în spital, iar acum se simte bine.

Cei doi tineri au decis să se întoarcă în România în luna septembrie, aşa cum au stabilit iniţial. Atunci se va împlini un an de când au plecat în aventura vieţii lor.

”Anul sabatic se încheie? Chiperii se întorc acasă? Nu, nu ne întoarcem acasă, încă. Deşi - după episodul dengue - am avut momente în care am luat în calcul şi această variantă. Venim, în toamnă, dar până atunci ne continuăm călătoria asta, atât de frumoasă. A se înţelege - din poză - cine voia acasă”, a scris Andreia pe Facebook.

Cei doi tineri ne-au sus că până acum au reuşit să atingă 90% din obiectivele stabilite iniţial. Chiperii au vizitat Indonezia, Thailanda, Malaysia, Filipine, Sri Lanka, Vietnam, Cambodgia. Ei vor pleca în Singapore, peste câteva zile. Nu au reuşit să vadă India  Întrebată ce vor face când vor ajunge acasă, Andreia a răspuns: „Hmmm, o să ne liniştim o vreme alături de familiile noastre. N-avem niciun plan. După dengue şi sperietura aferentă am luat în calcul să revenim acasă pentru o vreme. Însă, ne-am revenit şi ne continuam călătoria. Încă de la început aveam în plan să revenim în septembrie. Şi ne ţinem de cuvânt”, ne-a spus Andreia.

Andreia şi Ionuţ Chiperi sunt doi tineri originari din Bucovina, care, după ce au stat câţiva ani în Bucureşti au simţit că joburile pe care le aveau nu le aduceau satisfacţii şi au decis să ia măsuri. Şi-au luat un an sabatic şi au pornit într-o călătorie prin lumea largă. Şi-au făcut un blog şi un vlog în care au descris pas cu pas aventura vieţii lor.

 


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Adrian Foangă
16.06.2019, 16:20:51

Sa vedem din ce vor trai cand vor ajunge acasa. Probabil pe spinarea familiei.

-1 (1 vot)
Alexandru Preda
16.06.2019, 18:03:56

Asa, nu va lăsați. Tipul arata rău, acasă părinții tremura ca nu se vor descurca sa va întrețină, dar voi aveți onoare, nu? Nu cumva sa va întoarceți acasă pana în septembrie, ca pierdeți pariul...

Galeriu Crestinu
16.06.2019, 21:59:27

Laudabila actiunea de a vedea lumea si a-si gasi destinul... .....nu-i mare pierdere un apartament de Capitala infecta care la primul cutremur .....e praf si pulbere....

Modifică Setările