Suceava

articolul anterior articolul urmator

Cel mai bătrân infractor voiajor din România este o femeie de 80 de ani. Fură mâncare şi alcool din magazine

1
23 Jun 2020 15:43:03
Autor: Oana Şlemco
FOTO: Politia Română
FOTO: Politia Română

O femeie în vârstă de 80 de ani, care are domiciliul în Bucureşti, a fost dată în urmăritre generală pentru că are de executat o pedeapsă privativă de libertate. Octogenara a venit la Suceava în 2018, unde a comis mai multe furturi din magazine. Din păcate, nu a fost la prima abatere. "Bunicuţa" are un bogat trecut infracţional.

Elena Barbu Busuoic are de executat un an şi jumătate de închisoare, pentru furturi din magazine, comise în municipiul Suceava, în anul 2018.

Octogenara are domiciliul în Bucureşti, Sectorul 2, dar obişnuieşte să se deplaseze prin ţară. Din acest motiv este inclusă în categoria infractorilor voiajori.

În prezent, este cel mai vârstnic urmărit general din România. Elena Barbu Busuoic a fost condamnată de mai multe instanţe de judecată din ţară, a ajuns în închisoare, după care a fost eliberată condiţionat.

După ce a fost arestată preventiv pentru furturile comise la Suceava, procurorii au decis să o cerceteze în stare de libertate, ţinând cont că are o vârstă înaintată.

De remarcat este că bătrâna obişnuia să fure mâncare şi băuturi alcoolice din magazine. 

Citeşte şi:

Copilă de 12 ani, violată în mod repetat: „A întreţinut prin constrângere acte sexuale orale şi anale şi acte de agresiune sexuală“

Angajat al Inspectoratului de Poliţie Soroca, reţinut pentru trafic de influenţă


 


  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
23.06.2020, 18:35:25

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările