Suceava

articolul anterior articolul urmator

Cheia succesului a celui mai bogat sucevean din Topul Forbes

0
25 Oct 2011 08:12:00
Autor: adevarul
Vasile Armenean
Vasile Armenean

Vasile Armenean, cel mai bogat sucevean din Topul Forbes, a căutat în anul 2010, dar şi în acest an, să reducă costurile, dar nu prin disponibilizări, ci din contră investind în oameni.

Vasile Armenean şi Dumitru Mihălescul împreună cu familia, proprietarul Marelvi Rădăuţi, se numără printre bogaţii României, potrivit „Forbes 500 miliardari“, ediţia 2011.

Vasile Armenean, proprietarul producătorului de îngheţată Betty Ice rămâne şi în acest tot cel mai bogat sucevean, ocupând locul 260 în Topul „Forbes 500 miliardari“. Chiar dacă faţă de anul anterior se observă o stagnare a profitului, suceveanul susţine că a câştigat. 

„Am luptat mai departe faţă de anul anterior. În condiţiile actuale a fost o stagnare, dar prin investiţiile în distribuţie am câştigat. Vânzările pe cap de locuitor au scăzut, dar noi dezvoltând mai departe am câştigat clienţi“, explică omul de afaceri Vasile Armenean.

Astfel că a ajuns să ajungă în toate oraşele importante din ţară, iar anul acesta chiar a avut o creştere. Suceveanul are chiar aşteptări mari de la acest an, cu toate că este conştient că situaţia econimică a ţării nu este prea roz, omul de afaceri urmă¬rind să îşi mărească încasările companiei în acest an cu 15% comparativ cu anul 2010.

Astfel, producătorul Betty Ice ar putea ajunge la un rulaj de 22 de milioane de euro în acest an, după ce anul trecut încasările s-au ridicat la aproximativ 19 milioane de euro.  „Criza există din plin, cu toate că noi românii am fost mai precauţi şi s-au luat măsuri în direcţiile în care s-a văzut. Nu avem ce face decât să ne acomodăm, deoarece nu există încă baze de redresare“, spune Vasile Armenean.

Atât Vasile Armenean cât şi Dumitru Mihălescul susţin că nu au recurs la măsuri drastice de restructurare a personalul pentru a reduce cheltuielile. Dacă Armenean a riscat puţin şi a investit în distribuţie, Mihăilescul a căutat să reducă costurile şi a investit în oameni.

Aflaţi ce avere are Vasile Armenean din noul TOP Forbes 500 Miliardari pe care îl gasiti la chioscurile de ziare!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările