Suceava

articolul anterior articolul urmator

Cum stă un stâlp de electricitate în mijlocul unui drum de mai bine de şapte ani. Autorităţile nu au bani să-l mute din calea şoferilor

2
5 Dec 2015 13:10:11
Autor: Dănuţ Zuzeac
Un stâlp a fost montat chiar în mijlocul unui drum comunal din Suceviţa
Un stâlp a fost montat chiar în mijlocul unui drum comunal din Suceviţa

După ce inundaţiile din anul 2008 au făcut prăpăd prin zona Humorului, configuraţia drumului a fost schimbată, astfel că un stâlpul de electricitate a ajuns să fie montat chiar în mijlocul unui sens de mers. Primarul din comuna suceveană Suceviţa a arătat că ar fi nevoie de 20.000 de lei pentru ca stâlpul să fie mutat pe marginea drumului.

Dorel a ajuns şi la Voievodeasa, în comuna suceveană Suceviţa, reuşind să monteze un stâlp de electricitate chiar în mijlocul drumului. Oamenii care locuiesc în zona respectivă susţin că s-a ajuns într-o asemenea situaţia după ce au apărut unele neînţelegeri între firma care a construit drumul şi cei de la E.ON. 

În aceste condiţii, stâlpul a fost montat chiar în mijlocul unui sens de mers, astfel că şoferii trebuie să fie foarte atenţi, mai ales pe timp de noapte pentru a nu se propti în stâlpul respectiv.

Primarul comunei Suceviţa, Dorin Ioan Pînzar, a explicat că în urma inundaţiilor din 2008 şi 2010, a fost schimbată configuraţa drumului şi astfel a ajuns stâlpul pe jumătatea şoselei. Cei de la E.ON dau vina pe reprezentanţii primăriei, în loc să încerce împreună să găsească o soluţia.

Edilul comunei Suceviţa a arătat că stâlpul, chiar dacă este pe mijlocul drumului, este indicat corespunzător şi până în prezent nu au existat probleme, deoarece este pe un drum comunal ce nu este foarte intens circulat. Dorin Ioan Pînzar a mai spus că a încercat să remedieze problema cu sprijinul Prefecturii Judeţului Suceava, însă fără sorţi de izbândă.

„Deocamdată este în siguranţă, fiind semnalizat cu indicatoare stânga, dreapta, precum un sens giratoriu. Pentru a schimba un stâlp durează cel puţin 4 – 5 luni, deoarece formalităţile sunt greoaie şi în plus am avea nevoie de încă trei stâlpi pentru schimbare. Dacă nu vom primi sprijin, vom încerca din fonduri proprii se remediem problema”, a declarat primarul Dorin Ioan Pînzar, care a mai precizat că ar fi nevoie de circa 20.000 de lei pentru ca stâlpul să fie mutat pe marginea drumului. 

Alte ştiri pe această temă:


„Dorel“, în acţiune în Târgu Jiu: maşină uitată pe un petic de asfalt pe şantierul stadionului şi trecere de pietoni pentru un pom

FOTO Dorel a bătut orice record: un drum din Mehedinţi asfaltat dimineaţa s-a umplut de gropi până seara

„Dorel“ a dat lovitura la Aiud: cum se asfaltează o parcare în care a mai rămas o maşină? Ce a ieşit este ireal: „Suntem mai rău ca la Caracal”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

alex i
5.12.2015, 16:59:29

Pai daca cineva face accident acolo, or sa coste statul/primaria mult peste 20000.

IonIon Codreanu
5.12.2015, 17:17:52

Ca la noi, la nimeni! Dar... important este că suntem mândri!

Modifică Setările