Suceava

articolul anterior articolul urmator

Cum au reuşit hoţii să pună în pericol circulaţia rutieră pe două drumuri importante din România

0
22 Oct 2019 16:42:44
Autor: Oana Şlemco
FOTO: Oana Şlemco
FOTO: Oana Şlemco

Firma de construcţie Autotehnorom este pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte reabilitarea drumului naţional 18, care leagă judeţele Suceava şi Maramureş. Acelaşi constructor trebuie să predea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi centura Sucevei, nu înainte însă de a înlocui elementele de siguranţă furate de hoţi.

Abia a fost dată în folosinţă şoseaua de centură a Sucevei, că a şi fost călcată de hoţi. Persoane necunoscute au furat aşa numiţii „ochii de pisică” de pe parapete şi alte elemente reflectorizante care îi atenţionează pe şoferi.

Situaţia a fost confirmată de către inginerul Vasile Strâmbeanu, reprezentant al firmei Autotehnorom, constructorul care a executat 20 la sută din centura Sucevei şi a reabilitat DN 18, drumul care face legătura între Suceava şi Maramureş.

Strâmbeanu a spus că hoţii au furat şi elemente metalice care ţin de siguranţa pietonilor de la podurile de pe DN 18.

Firma constructoare este obligată să înlocuiască pe propria cheltuială obiectele care lipsesc. Vasile Strâmbeanu spune că suma nu este mare, însă pe de altă parte, lipsa elementelor de semnalizare poate duce la accidente de circulaţie.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii