Cum se prepară humusul cu vinete coapte. Reţeta este un deliciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de humus ştiu că reţeta este extrem de adaptabilă la gustul fiecăruia. Pentru că este toamnă şi pieţele sunt pline cu legume proaspete şi savuroase, vă propunem o reţetă de humus cu vinete coapte, care se prepară repede şi este un deliciu.

Pentru a prepara patru porţii de humus aveţi nevoie de: 200 de grame de boabe de năut din conservă; o vânătă mare, coapă şi curăţată; 2 linguri de pastă de susan (tahini); 3 linguri de ulei de măsline; 2 linguri de zeamă de lămâie; 3 căţei de usturoi;o ceapă mică albă şi sare şi piper, evident, după gust.

„Scurgem bine conserva de năut, prăjim vânăta şi o curăţăm, astfel încât să avem circa o cană de miez. Punem toate ingredientele în blender şi le amestecăm până avem un hummus cremos. În funcţie de consistenţa pe care o doriţi, puteţi să puneţi şi apa din conserva de năut”, se arată pe teokitchen.ro.

 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite