Suceava

articolul anterior articolul urmator

Dăncilă, întâlnire secretă la o pensiune cu primarii PSD din judeţul Suceava. Ioan Stan, întrebat ce face acolo premierul: „Nu ştiu, doamnă, o să aflaţi dimineaţă“

19
20 May 2019 19:22:20
Autor: Oana Şlemco

Premierul Viorica Dăncilă se află, la această oră, în Suceava, unde ar urma să aibă o întâlnire secretă la o pensiune din Frasin cu primarii social-democraţi din judeţ.

Potrivit unor surse politice convergente, Viorica Dăncilă este însoţită de către ministrul Sănătătăţii, Sorina Pintea, şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Întâlnirea are loc la pensiunea „Varvara de Bucovina“, din oraşul sucevean Frasin.

În pofida încercărilor repetate ale jurnaliştilor de a afla dacă la această oră Viorica Dăncilă este în judeţ şi se întâlneşte cu primarii PSD, niciun reprezentant al social-democraţilor nu a răspuns la telefon, şi nici nu a furnizat vreo informaţie oficială în acest sens.

Singura informaţie oficială transmisă de PSD Suceava a fost cea privind conferinţa de presă de marţi, 21 mai, de la ora 9:30, la Primăria oraşului Frasin, care va fi susţinută de către Viorica Dăncilă şi miniştrii Sorina Pintea şi Eugen Teodorovici.

Reporterul Adevărul s-a deplasat, luni seară, în oraşul Frasin, situat la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Suceava, şi a stat de vorbă cu preşedintele organizaţiei judeţene PSD, Ioan Stan, confirmând oficial întâlnirea între premier şi primarii social-democraţi din judeţ.

„E o întâlnire aici cu doamna premier, cu domnul ministru al Finanţelor, cu doama ministru al Sănătăţii. Dacă v-am spus că mâine, marţi, la ora 9.30, e conferinţă de presă la Primăria Frasin, cu toată problematica pe care o aveţi dumneavoastră, ne întâlnim acolo“, a spus liderul social-democraţilor suceveni.

Întrebat ce face premierul Viorica Dăncilă la Frasin, Stan a răspuns vizibil iritat: „Nu ştiu, doamnă, ce face! O să vă spunem mâine“. Stan a confirmat că luni seara la Frasin se aflau şi primarii PSD şi a reiterat că jurnaliştii vor putea afla mâine, la conferinţa de presă, tot ce îşi doresc.

Chestionat în legătură cu natura întâlnirii, Stan a ezitat să spună concret, menţionând doar, la insistenţele jurnaliştilor, că este o întrunire „şi politică, unde se discută mai multe probleme...“. „Noi n-am stat ascunşi şi v-am chemat mâine (n.r. - marţi)la Frasin“, a conchis liderul PSD Suceava.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

otto willy
20.05.2019, 21:27:09

Le da indicatii pretioase, cum sa minta, cum sa fure, cum sa triseze la vot! Rascumparare: copiii si nepotii primarilor vor fi angajati la stat, apoi se stie cum merge...

+6 (8 voturi)
Toni de la balastiera
21.05.2019, 02:07:55

Nu-i bai, nici proasta satului nu stie de ce s-a dus acolo!!!

+5 (7 voturi)
Alexandru Preda
20.05.2019, 22:49:15

Vai, ce tragedie pentru... Nu știu unde anume sa meargă și sa huiduie haidamacii angajați, pentru a fi filmați și înregistrați de jurnaliști..

0 (4 voturi)
Carmen Florea
20.05.2019, 23:03:31

... care-i diferenta intre 'haidamacii care huiduie' si handralaii, (tu nu), care freamata in osanale tricoaiele hotilor si tractoristilor analfabeti? Iti pare normal sa se ascunda mereu? Si cat mai dureaza fuga asta de la un boschet la altul, ghioaga, sa se ascunda de cei, care le platesc pensii speciale? Sau poate platesc naftalinele, c-un sapun la 6 luni (tu nu)... ... vreun doctor ceva?.. A, au plecat ... cu tot cu 'majorari', dar jegul tot imprastiat pe pereti a ramas, unde se 'blocheaza' gandacii ca pe clei ... Ce va mai place voua, patrihotilor, sa furati, dar sa nu raspundeti ..., asa credea si cclarul analfabet Mazare ...

+1 (5 voturi)
Alexandru Preda
20.05.2019, 23:08:13

Carmen Florea, partidul de guvernământ se va schimba, dar mahalagii vor rămâne mahalagii. Cel mai mare pericol în România actuala este grobianul lipsit de educație, care urla în strada împotriva cui i se "recomanda".

+3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (19)