Suceava

articolul anterior articolul urmator

Decizia neaşteptată a managerului Spitalului Judeţean Suceava.Vasile Rîmbu era propus la Ministerul Sănătăţii

4
21 Oct 2019 12:19:33
Autor: Oana Şlemco
Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Judeţean Suceava. FOTO: Oana Şlemco
Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Judeţean Suceava. FOTO: Oana Şlemco

Surse din PNL susţineau că managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, ar putea să ocupe funcţia de ministru al Sănătăţii în noul Guvern. Suceveanul a făcut un anunţ neaşteptat.

Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Judeţean Suceava, a declarat că se simte onorat că a fost pus pe lista celor care ar putea să ocupe funcţia de ministru al Sănătăţii în noul Guvern, însă a decis să nu meargă la Bucureşti. Rîmbu susţine că rămâne la Suceava pentru a continua dezvoltarea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

“Consider că mai am multe de făcut pentru suceveni şi pentru sistemul de sănătate din judeţul Suceava. Categoric, rămân să-mi continui proiectele pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava şi pentru suceveni”, a spus Vasile Rîmbu.

În ultimii 10 ani, de când la conducere se află managerul Rîmbu, spitalul din Suceava a avut o transformare greu de crezut. Toate secţiile au fost modernizate, unele au fost extinse, a fost modernizată şi Unitatea de Primiri Urgenţe, au fost create noi compartimente. S-au angajat 150 de medici tineri, iar unii dintre ei au ajuns deja să conducă secţiile. Spitalul are mobilier nou şi echipamente medicale de ultimă generaţie şi colaborează cu unităţi medicale din străinătate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Lucifer
21.10.2019, 13:02:52

Nici Bolojan de la Oradea nu a vrut să vină la Bucureşti, a vrut să rămână primar de Oradea. În Bucureşti nu mai vrea să vină nimeni, corupţia şi mizeria dezarmează pe oricine care este mai serios. Oraş corupt, oraş de vânzare, nu-ţi lipseşte decât cumpărătorul. Ar trebui să mutăm Capitala României undeva în zona Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Cluj....

0 (4 voturi)
dracon
21.10.2019, 16:06:25

Da de ce nu in Moldova ,ca Moldova a facut adevarata Mare Unire -Principatele Romane - Romania !

+1 (1 vot)
Klaus Golannis
21.10.2019, 14:59:03

Naspa, cam multi dau cu flit....

dracon
21.10.2019, 16:04:31

De ce la Suceava se poate si la Piatra Neamt -Bacau- Galati -Focsani nu se poate ?

+1 (1 vot)
Modifică Setările