articolul anterior articolul urmator

Holocaustul Roşu din Bucovina şi Basarabia. Peste două milioane de români, victime ale ororilor comise de comunişti

10
5 Jul 2016 06:05:49
Autor: Dănuţ Zuzeac
Peste două milioane de români au fost victime ale Holocaustului Roşu. FOTO www.commons.wikimedia.org
Peste două milioane de români au fost victime ale Holocaustului Roşu. FOTO www.commons.wikimedia.org

10 Comentarii

Sorin Barbul
5.07.2016, 06:37:24

Încă un articol - util - din ciclul: De ce nu-i iubim pe ruși.

+3 (3 voturi)
Dan Petrescu
5.07.2016, 09:31:05

Pagini din trecutul acestui popor platite cu singe si atite drame uitate ori nerostite ....hoardele criminale de la est nici azi nu se linistesc dovada dorinta lor nestavilita de a ucide si distruge disimulata labil sub cuvintul autoaparare si prevenire.....din pacate pe zi ce trece noi facem eforturi deosebite de a uita crimele faptuite asupra noastra ca natie ...uitam subit cine ne sunt dusmanii si ce este ciudat aici uneori le intoarcem si celalalt obraz.....singurul nostru act de curaj si bravura ca popor a fost cind am trecut Prutul cu arma in mina sa recuperam ce ne fusese furat...sunt sigur ca si acum ,aici ,or sa inceapa sa apara babuinii rusofili scuipind si urlind la cit de ticalosi suntem noi ,victimile si cit de sublimi sunt ei ,calaii .....le urez de pe acum un sictir modest cu speranta ca adminul acestei pagini o sa le baneze accesul prin paginile virtuale ale adevarului altfel o sa cred ca si adevarul invocat de numele acestei aparitii este si el doar unul virtual

+2 (4 voturi)
Dan Petrescu
5.07.2016, 09:31:42

Comentariu considerat abuziv.

Michiu Stefan
5.07.2016, 08:47:56

Holocaustul rosu?Asa ceva nu exista!Doar holocaustul evreiesc-comemorari,pelerinaje, discursuri,pedepse etc.N-am nimic impotriva, dar n-am vazut macar o minima preocupare pentru holocaustul nostru-rar cate o informatie,un articol, etc.Comemorari oficiale, sedinte solemne ale Parlamentului-pauza!A trecut neobservata ziua de 28 iunie!De ce oare? Si, ca o completare-autorul a uitat foametea dirijata din Basarabia anilor 1946-1947-un genocid al populatiei romanesti, aproape in totalitate locuitoare a satelor, lasata cu buna stiinta sa moara de foame!Cum mai poate aparea in fata lumii un astfel de stat care -si ucide cu premeditare proprii cetateni? "Nu pot sa fiu prieten cu tine/In veci nu pot!?Mi-ar creste dac-as face-o/Lungi ghiare, aspru bot!"(Eugen Jebeleanu).

+1 (1 vot)
arogantu
5.07.2016, 09:24:23

Și oare poporul hales ce are de zis??? A știm ce spune sărmani hovrei au fost persecutat de către România iar faptele descrise au fost scorneli propagandistice.... Ce nasol ptr putinake ca deja a fost ales un popor ca altfel nu cred ca ratau rusi ocazia de a se declara aleși lui Dumnezeu. Dar dacă urmărești propaganda bolsevica de la Kremlin tot cam pe acolo sunt :)

+1 (1 vot)