Suceava

articolul anterior articolul urmator

Motivul pentru care „mâncătorul de femei” şi-ar fi ucis ultima soţie. Detalii terifiante găsite de procurori

8
20 Jan 2021 17:08:20
Autor: Oana Şlemco
Vasile Lavric, zis „mâncătorul de femei” FOTO: Dănuţ Zuzeac
Vasile Lavric, zis „mâncătorul de femei” FOTO: Dănuţ Zuzeac

Procurorul care instrumentează dosarul lui Vasile Lavric, cunoscut drept „mâncătorul de femei” este de părere că mecanicul auto şi-a ucis soţia din gelozie. Cadavrul femeii nu a fost găsit încă.

În referatul cu propunerea de arestare peventivă, procurorul care instrumentează cauza a arătat că Vasile Lavric şi-ar fi ucis soţia în noaptea de 10 spre 11 iunie 2020 şi i-ar fi ascuns trupul neînsufleţit într-un loc încă necunoscut.

„În seara zile zilei de 10 iunie 2020, după ce a informat membrii de familie că ar avea de prestat un serviciu de tractare la o distnaţă mai mare de domiciliu, unde urma să meargă împreună cu Lavric Aurica, inculpatul şi soţia au părăsit împreună domiciliu, deplasându-se cu platforma de tractare într-o discrecţie necunoscută. În cursul acelei nopţi, inculpatul şi-a ucis soţia şi i-a ascuns cadavrul pentru a evita tragerea la răspundere penală, după care s-a întors singur acasă în cursul dimineţii”, susţine procurorul.

Ca să nu ridice suspiciuni, Vasile Lavric şi-a pregătit terenul în relaţia cu apropiaţii. Unora le-a spus că soţia sa a plecat la Marginea ca să-şi ajute o soră. Alte persoane au aflat că soţia dispărută ar fi la muncă în Bucureşti. Aşa se explică faptul că rudele femeii nu au anunţat dispariţia acesteia. O instanţă de judecată s-a autorsesizat, pentru că Aurica Lavric nu s-a prezentat la termenul unui proces. 

„În perioada următoare, inculpatul a încercat în mod susţinut, în discuţii cu membrii de familie şi cu alte persoane din comunitate să întreţină ideea neconformă cu realitatea că victima nu ar fi dispărută de la domiciliu, ci ar fi plecat de bunăvoie de acasă, precizând diferite locaţii şi motive: la surorile din localitatea Marginea, în Bucureşti la muncă sau pentru a aajuta o soră, la muncă în Italia”, se mai arată în document.

 Anchetatorii cred că gelozia ar fi mobilul presupusei crimei. Vasile Lavric ar fi fost compătimit de prieteni pentru că şi-ar fi luat o soţia cu „moravuri uşoare”. În plus, femeia ar fi avut o relaţie extraconugală. Ar fi purtat discuţii cu un alt bărbat, pe Facebook, căruia i-ar fi trimis „inimioare”, iar Vasile Lavric ar fi aflat. El ar fi comis odioasa faptă fără a-i verifica în prealabil telefonul Auricăi. Procurorii susţin că bărbatul nu avea abilităţi tehnice de folosire a unui telefon smart. 

Aurica Lavric, fostă Bodnărescu, ultima soţie a lui Vasile Lavric FOTO: monitorulsv.ro

„În anii dinaintea comiterii faptei, inculpatul a acumulat frustrări din vehicularea în comunitate a ideii că soţia sa ar fi fost în tinereţe o femeie de moravuri uşoare, sens în care cunoscuţi l-ar fi compătimit pentru alegea făcută. Mai mult, inculpatul avea suspiciuni cu posibile relaţii sexuale extraconjugale acesteia”, se mai arată în referat.

Problema este că până acum anchetatorii nu au reuşit să găsească trupul neînsufleţit al Auricăi Bodnărescu. 

Vă amintim că Vasile Lavric este cercetat în stare de arest pentru omor. El şi-ar fi ucis ultima soţie.

Mecanicul auto originar din Rădăuţi, judeţul Suceava, a mai fost anchetat în perioada 1995 – 2005 pentru dispariţia celor 3 surori Iordache, care i-au trecut prin aşternut. Trupurile celor trei surori nu au fost găsite nici până în ziua de astăzi.

Anterior, Vasile Lavric a mai fost căsătorit de două ori. Prima sa soţie a murit într-un accident de circulaţie. Femeia mecanicului auto era într-o maşină care a rămas fără frâne.

A doua soţie a murit de inimă la nici 30 de ani.

Vă invităm să citiţi şi:

Bilanţ COVID: 3.000 de noi infectări cu SARS-CoV-2. Creşte numărul deceselor

Culisele degringoladei. Conspiraţioniştii din echipa legală a lui Donald Trump: „E nebună, nu-i aşa?”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Alfa Omega
20.01.2021, 17:21:34

Pai simplul o rabla o baga in ea si o arunca intr-un lac adanc cu tot cu rabla care functioneaza ca o capcana !

-3 (3 voturi)
76 coconel
20.01.2021, 17:32:11

Ba da' destept mai esti ma! Bravo, geniule, bravo! Du-te repede la Politie sa le spui cat esti de destept.

+4 (4 voturi)
Yagil Demsky
20.01.2021, 17:44:44

asta e justitia tefelista. aia n-au nicio dovada dar il tin pe individ in arest pentru a-l tortura pana recunoaste orice.

-4 (4 voturi)
76 coconel
20.01.2021, 17:47:07

Alt destept. Ba dar de unde iesiti ma, unul dupa altul? Numai genii pe adevarul.ro.

+2 (4 voturi)
Sandu Blegia Tabacaru
20.01.2021, 17:35:51

Nu ne bagam. Sa-si rezolve treburile cum stiu ei. Sunt "calitati" specifice zonelor subdezvoltate de la est si sud de Carpati. Incest, canibalism, pedofilie, zoofilie, viol, se mostenesc din generatie in generatie. Astia au fost, astia sunt si asa vor ramane.

-5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările