Suceava

articolul anterior articolul urmator

O femeie de Suceava a pus Poliţia pe jar după ce a anunţat că s-a pierdut pe câmp. Oamenii legii au găsit-o acasă, dormind şi în stare de ebrietate

0
11 Jan 2015 14:46:31
Autor: Mediafax
Poliţiştii din Suceava au căutat o femeie care se afla acasă şi dormea
Poliţiştii din Suceava au căutat o femeie care se afla acasă şi dormea

Poliţişti din două localităţi, cu doi câini de căutare, echipa de intervenţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Rădăuţi, precum şi jandarmi au căutat timp de patru ore o femeie care sunase la 112 susţinând că s-a pierdut pe un câmp, aceasta fiind găsită acasă, unde dormea, fiind băută

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, sâmbătă dimineaţă o femeie de 27 de ani din comuna Frătăuţii Noi a anunţat prin 112 că a plecat din satul Costişa din comuna Frătăuţii Noi către satul Baineţ din comuna Muşeniţa, dar mergând pe câmp s-a rătăcit şi se află în zona dintre pârâul Rusului şi iazurile din apropierea satului Climăuţi din comuna Muşeniţa.

O patrulă de poliţie a mers în zona respectivă şi a sunat-o de mai multe ori pe tânără, aceasta afirmând că se află pe câmp, dar nu cunoaşte exact locul. Fiind sunată din nou de către poliţişti, femeia nu a mai răspuns, având telefonul închis, motiv pentru care la Poliţia Rădăuţi s-a constituit o echipă de căutare formată din zece poliţişti de la secţia de Poliţie Rurală Gălăneşti, dar şi agenţi ai Poliţiei Rădăuţi. La căutări au fost aduşi şi cei doi câini de urmă din dotarea Poliţiei Rădăuţi, fiind mobilizaţi şi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Rădăuţi, precum şi jandarmi şi un echipaj al Ambulanţei.

În zona în care femeia susţinea că s-a rătăcit, poliţiştii au căutat pe o distanţă de aproximativ patru kilometri, pe un câmp acoperit cu zăpadă.

În acelaşi timp, poliţiştii au făcut verificări şi în satul Costişa, pentru idenficarea femeii, care în cele din urmă a fost găsită acasă, unde dormea, fiind băută.

Astfel, după patru ore căutările au încetat, iar femeia de 27 de ani a fost amendată cu 500 de lei.
În anul 2014, la Poliţia Judeţeană Suceava au fost înregistrate 28.894 de apeluri prin 112, din care 10.315 au fost apeluri abuzive, îndrumări sau reveniri la apeluri, iar 2.659 de apeluri nu s-au confirmat, potrivit Poliţiei JudeţeneSuceava.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările