Suceava

articolul anterior articolul urmator

Primarul din Rădăuţi a făcut o şedinţă foto în care a simulat că se vaccinează anti-COVID

9
22 Sep 2021 15:01:30
Autor: Oana Şlemco
FOTO: ziardesuceava.ro
FOTO: ziardesuceava.ro

Primarul municipiului Rădăuţi din Suceava, Bogdan Loghin, a anunţat că s-a vaccinat împotriva noului virus şi, ca să demonstreze lucrul acesta, a făcut două şedinţe foto, în două cabinete medicale diferite. Apoi, alesul local a dat publicităţii imaginile, iar cei care le-au văzut l-au întrebat dacă s-a vaccinat „ în direct” şi „în reluare”.

La mijlocul acestei săptămâni, primarul municipiului Rădăuţi din Suceava, Bogdan Loghin, a anunţat că va face vaccinul anti-COVID, în Centrul de Vaccinare de la Grădina Zoologică a oraşului. Nu singur, ci însoţit de mai mulţi angajaţi ai primăriei. 

Unul dintre salariaţi a transmis pe Facebook procesul de imunizare, pentru a determina şi alte persoane să se vaccineze, cu atât mai mult cu cât Rădăuţiul a intrat în scenariul roşu al pandemiei.

Îndemnul primarului la vaccinare a fost dus în derizoriu de către unii localnici, care au sesizat că acesta a făcut două şedinţe foto în două cabinete diferite, ambele pentru a demonstra că s-a imunizat.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Rădăuţi au apărut imagini cu Loghin, stând pe un scaun negru, într-o încăpere cu pardoseală închisă la culoare, având în picioare papuci de unică folosinţă.

Pe de altă parte, pe profilul de Facebook al primarului au apărut alte imagini. De această dată Bogdan Loghin stă pe un scaun maro şi nu poartă în picioare botoşeii de unică folosinţă.

Din informaţiile deţinute, una dintre şedinţe a fost făcută în Centrul de Vaccinare de la Grădina Zoologică, iar cea de-a doua a fost realizată în Spitalul Rădăuţi.

Cele două şedinţe foto au alimentat teoriile constiraţioniste ale celor care cred că autorităţile mimează procesul de vaccinare în spaţiul public, pentru a păcăli populaţia. Unii interauţi l-au întrebat pe primar dacă s-a vaccinat „în direct” şi „în reluare”.

Pe de altă parte, Bogdan Loghin a recunoscut că a organizat o şedinţă foto în care a simulat vaccinarea împotriva Sars-Cov-2, spunând că avea nevoie de fotografii mai clare pe care să le furnizeze presei locale.

Primarul a explicat pentru „Adevărul”, în detaliu, ce s-a întâmplat în ziua vaccinării. El a spus că accesul în centrul de vaccinare este limitat şi pentru că nu a putut fi însoţit de jurnalişti, a preferat să transmită live, pe Facebook întregul proces de imunizare. 

Nemulţumit de calitatea imaginilor video, ziariştii unei publicaţii locale i-au cerut primarului fotografii din momentul vaccinării. Pentru că nu avea, Bogdan Loghin a făcut o nouă şedinţă foto în spitalul municipal, simulând vaccinarea anti-COVID. „Eu nu pot să fiu acuzat că nu m-am vaccinat. Se vede foarte bine lucrul acesta în live-ul pe care l-am făcut”, a spus primarul.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cum te fereşti de escroci pe site-urile de comerţ online. Greşeala care te poate costa o avere

 

 

 

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Stefan din Nord
22.09.2021, 15:16:14

Exact acolo m-am vaccinat si eu luna aceasta dar nu mi-au dat botosei de unica foosinta Se vede ca sunt rezervati doar pentru oficialii orasului . Cat despre vaccinarea la chiuveta ,nici vorba de asa ceva In timp ce o asistenta ma intepa , un medic superviza operatiunea ,sa nu se produca ilegalitati si imi verifica pe calculator CNP-ul .

-9 (13 voturi)
Edmond Wolf
22.09.2021, 19:13:27

Ca toți funcționarii de rang înalt (președinte, premier, șeful acțiunii, etc) ce cunosc bine ce conține zeama numită impropriu vaccin, și acest primar s-a vaccinat în fals. Dacă analizăm și alte opere de artă în care apar personalități în plină vaccinare observăm ba că seringa n-are ac, ba că teaca acului n-a fost scoasă, ba că seringa era goală s.a.m.d. Totul pentru ca șeptelul să pună botul.

-8 (10 voturi)
fact check
22.09.2021, 15:37:40

.... In atentia Domnului Primar, Bogdane, daca puneai o poza cu tine tragand o liniutza spuneau astia: "Bai drogatule! Asa, au ajuns sa iti spuna astia: "Bai prostule!" cu deosebita consideratie, fact check

+12 (14 voturi)
black horse
22.09.2021, 16:13:09

ca sa vedem si partea prima a paharului, vom scapa de multe jeguri cu ajutorul covidelului.

+11 (15 voturi)
Adrian Andrei
22.09.2021, 19:31:46

Nenorocirea este ca cei de care te bucuri tu ca ai sa scapi iau dupa ei si alti oameni nevinovati pe care-i infecteaza. Si eu imi doresc sa-i adune Dumnezeu pe toti astia dar fara sa dispara in proces si oameni care nu merita sa devina victime colaterale. Gandeste-te la inca un lucru: Cineva drag tie si vaccinat are nevoie de o interventie urgenta pentru o problema grava de sanatate fara legatura cu Covid dar nu o poate avea pentru ca tot sistemul sanitar este blocat de bolnavii cu Covid...

+9 (11 voturi)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările