Suceava

articolul anterior articolul urmator

Reacţia unei femei care s-a trezit cu Poliţia la poartă după ce s-a plâns la TV că o bate concubinul VIDEO

2
18 Jun 2021 16:50:44
Autor: Oana Şlemco
FOTO: YouTube.com/Acces Direct
FOTO: YouTube.com/Acces Direct

O femeie de 26 de ani, din comuna suceveană Vultureşti, mamă a patru copii, s-a plâns la emisiunea „Acces Direct” că o bate concubinul. Tânăra a spus că nu depune plângere la Poliţie pentru că bărbatul va rămâne în casă, iar ea va trebui să plătească o eventuală amendă din alocaţiilor copiilor.

Maria Iurea are 26 de ani, locuieşte în satul Osoi din comuna Vultureşti, a judeţului Suceava şi are patru băieţi împreună cu concubinul ei, Mihai Badragan.

Pe 16 iunie 2021, tânăra a participat la emisiunea Acces Direct de la Antena 1, unde a spus plângând că a plecat de acasă cu tot cu cei patru copii pentru că o agresează bărbatul. 

Ba chiar i-a lăsat pe realizatori să-i filmeze vânătăile de pe braţe pentru a dovedi acuzaţia de agresiune. Maria a spus în timpul emisiunii că nu a depus plângere la Poliţie împotriva agresorului pentru că acesta oricum nu părăseşte locuinţa şi dacă este, totuşi amendat, tot ea va trebui să plătească sacţiunea din alocaţiile copiilor.

În dialog a intervenit şi Mihai Badragan care şi-a acuzat concubina de infidelitate şi a recunoscut că a bătut-o. 

Realizatorii emisiunii au sesizat Poliţia, iar joi, 17 iunie, oamenii legii s-au deplsat la domiciliul femeii agresate. Ea le-a spus poliţiştilor că la data de 13.06.2021, pe fondul unor neînţelegeri cu concubinul, acesta a prins-o de braţul drept ocazie cu care i-a adresat şi cuvinte jignitoare însă nu a lovit-o.

Mama copiilor susţine că s-a împăcat cu concubinul, şi-au rezolvat problemele pe care le aveau între ei şi nu doreşte ca poliţiştii sau reprezentanţii primăriei să acţioneze în vreun fel.

Maria Iurea susţine că s-a dus la televiziune deoarece voia să facă un test cu aparatul poligraf pentru a-i demonstra concubinului că toţi cei patru copii pe care îi au împreună, sunt ai acestuia. Ea le-a spus oamenilor legii că nu doreşte emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

Chiar şi aşa, poliţiştii au întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violenţă în familie”.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

dumitru lazar
18.06.2021, 19:43:33

Mama a 4 copii merge la latrine , sperind CE ?

-4 (4 voturi)
mihai radu
18.06.2021, 20:12:31

Amărâta asta are 26 de ani,după fotografie are 40 !

-2 (2 voturi)
Modifică Setările