Suceava

articolul anterior articolul urmator

Sandra a căzut pe scenă în timpul concertului susţinut la Suceava, de Ziua Naţională a României

13
2 Dec 2015 11:43:29
Autor: Dinu Zară
Sandra cade pe scenă în timpul unui concert susţinut la Suceava. FOTO: captură video / Dinu ZARĂ
Sandra cade pe scenă în timpul unui concert susţinut la Suceava. FOTO: captură video / Dinu ZARĂ

Momente comice oferit de Sandra în timpul spectacolului susţinut marţi seară, la Suceava, de Ziua Naţională a României. Artista a căzut pe scenă după ce s-a împiedicat de o aerotermă.

Spectacolul organizat de Consiliul Judeţean Suceava cu ocazia Zilei Naţionale a României s-a încheiat, marţi seară, cu un concert susţinut de Sandra. Evenimentul a mai inclus spectacole susţinute de ansambluri folclorice din judeţul Suceava şi recitaluri ale trupelor Hara şi Saragossa Band.

Sandra (53 de ani), cunoscută în urmă cu 30 de ani pentru hituri precum "Maria Magdalena" sau "In the heat of the night", s-a plâns de frig încă de la începutul concertului. După prima piesă, artista a solicitat unei persoane din stafful tehnic să-i mute mai aproape o aerotermă care era amplasată pe scenă.

În timp ce interpreta a doua piesă din spectacol, Sandra a făcut câţiva paşi în spate, s-a împiedicat de aerotermă şi a căzut pe scenă. Artista s-a ridicat şi a continuat concertul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Incidentul a stârnit hohote de râs printre cele câteva sute de spectatori care se aflau pe esplanda Casei de Cultură a  Sindicatelor din centrul municipiului Suceava. Spectatorii au făcut glume şi cu privire la starea euforică a artistei.

Consiliul Judeţean Suceava a plătit 30.000 de euro pentru concertele susţinute de Sandra şi Saragossa Band.

Evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României au mai inclus o depunere de coroane la Monumentul Eroilor din cimitirul Pacea al municipiului Suceava şi o paradă militară desfăşurată pe bulevardul Ana Ipătescu din Suceava.

Alte ştiri din Suceava:

Peste 10.000 de suceveni au sărbătorit Ziua Naţională a României. Parada militară şi muzica populară nu au lipsit din centrul Sucevei

Povestea celui mai mare beţiv domnitor al Moldovei, descris de cronicari: „El bea vin mai mult din oală, decât din pahar“

„Certificatul de naştere al Moldovei“ stă să se dărâme. Cea mai veche biserică de lemn din Europa este atacată de mucegai, putregai şi ciuperci

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Utilizator Adevărul
2.12.2015, 13:41:22

Comentariu considerat abuziv.

Sorin Barbul
2.12.2015, 16:21:14

Moldovenii ăștia și-o fi închipuind că și Sandra bea ca ei.

-1 (3 voturi)
x cogito ergo sum
2.12.2015, 17:42:15

Nu generaliza .Si eu sunt din zona dar nu beau decat cantitati infime de bauturi alcoolice Daca toti ar fi ca mine ar da producatorii de vinuri si spirtoase faliment .

+1 (1 vot)
Sorin Barbul
2.12.2015, 18:08:48

Mea culpa! (sau „mea pulpa”!)

+1 (1 vot)
Utilizator Adevărul
2.12.2015, 18:08:31

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările