Suceava

Strada se consultă doar în stradă, domnule Iohannis!

24
6 Nov 2015 10:50:04
Dinu Zară
Preşedintele României, Klaus Werner Iohannis. FOTO: Arhiva Adevărul
Preşedintele României, Klaus Werner Iohannis. FOTO: Arhiva Adevărul

Nu la Cotroceni, în fotolii luxoase, ci în piaţă, în mijlocul oamenilor, acolo, domnule preşedinte, puteţi afla cu adevărat nemulţumirile, dezamăgirile, năzuinţele şi aşteptările românilor. Fiţi preşedinte şi în stradă, domnule Iohannis, nu doar la palat!

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că înainte de a desemna un nou premier va consulta, în premieră, reprezentanţii societăţii civile şi ai românilor care au ieşit în stradă. Pe acei reprezentanţi nenumiţi ai străzii îi aşteaptă la Cotroceni.

Greşit, consider eu. Strada poate fi consultată doar în stradă. Nu la Controceni, în fotolii luxoaxe, ci în piaţă, în mijlocul oamenilor, acolo poate fi luat cu adevărat pulsul străzii.

Nemulţumirile, dezamăgirile, năzuinţele, aşteptările românilor pot fi aflate cu adevărat doar acolo, în stradă.

Domnule preşedintele Klaus Iohannis, mergeţi în piaţă şi staţi de vorbă cu oamenii, cu fiecare dintre ei în parte. Goliţi-vă agenda şi mergeţi în stradă. Ascultaţi fiecare om în parte. Staţi o oră, două, trei, zece, cât e nevoie astfel încât să preluaţi toate nemulţumirile şi dezideratele. O decizie atât de importantă poate să mai aştepte.

Fiţi preşedinte şi în stradă, domnule Iohannis, nu doar la palat!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

24 Comentarii

gogu58
6.11.2015, 11:05:17

Ascultaţi fiecare om în parte. Aseara se anunta ca ar fi cam 10.000 in strada, cam cat timp i-ar lua sa vorbesca cu fiecare ? Dar cu cei de la Brasov, Cluj Timisoara, s.a.m.d ? I se termina mandatul si tot nu apuca sa vorbesca cu toti....

+2 (10 voturi)
Samadau Lica
6.11.2015, 14:34:22

Aseara la Brasov a fost un incendiu puternic cu raniti si deces si nimeni n-a mai sarit in sus sa ceara vreo demisie. Sau aia nu conteaza, ca munceau doar...

+4 (4 voturi)
marius cristian
6.11.2015, 14:48:31

marioneta Grivco de la cotroceni n-are ce cauta in strada printre oameni , el sta in birou si asculta ordinele licuricilor de la Washington si Bruxelles...

0 (4 voturi)
florin dutescu
6.11.2015, 15:07:53

O imbecilitate mai mare n-am mai auzit de mult timp. "Vorbiti cu fiecare in parte", "fotoliile luxoase de la Cotroceni" - demagogie tipic comunista. Articol tipic Adevarul. Cea mai potrivita pentru discutii, dupa mine, ar fi Alina Mungiu. Dar nu acum, pentru desmnarea unui prim-ministru, ci periodic, pentru a afla "pulsul strazii"

+3 (5 voturi)
Gabriel Fornica-Livada
6.11.2015, 15:30:14

Copilărie! Sau populism ieftin. Sau, mai rău, manipulare antidemocratică! Sau, mai degrabă, o lipsă de inspirație în acuta nevoie de atenție! Oricum, argumentație submediocră!

+3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (24)

Modifică Setările