Suceava

articolul anterior articolul urmator

Rocadă surpriză la comanda IPJ Suceava. Adjunctul Viorel Onea, instalat inspector şef în locul lui Ioan Crap

0
9 Sep 2013 17:49:51
Autor: Dinu Zară
Viorel Onea a fost împuternicit la comanda IPJ Suceava. FOTO: IPJ Suceava
Viorel Onea a fost împuternicit la comanda IPJ Suceava. FOTO: IPJ Suceava

Rocadă suprinzătoare la conducerea poliţiei judeţene Suceava. Comisarul şef Viorel Onea a fost promovat în funcţie de inspector şef al IPJ Suceava, iar Ioan Crap a fost trecut pe funcţia de adjunct al comandantului unităţii.

Comisarul şef Ioan Crap a fost înlocuit de la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava la doar trei săptămâni după ce a fost împuternicit în funcţia de inspector şef.

Printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, adjunctul şefului IPJ Suceava, comisarul şef Viorel Onea, a fost împuternicit intermiar în funcţia de inspector iar comisarul şef Ioan Crap a fost trecut pe funcţia de adjunct al comandantului unităţii.

„Vă facem cunoscut faptul că, având în vedere prevederile Ordinului Ministrului Afacerilor Interne din 09.09.2013, începând cu această dată, domnul comisar şef de poliţie Onea Viorel, adjunct al şefului inspectoratului, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Suceava.

Ioan Crap devenise şef al IPJ Suceava la jumătatea lunii august, după ce comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ a fost trecut pe o funcţie de execuţie după ce a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu.


Citeşte şi:

Ofiţer acuzat de fals în declaraţii, numit şef la IPJ Suceava

Poliţistul imobiliar, trimis în judecată. DNA îl acuză pe şeful IPJ Suceava de un prejudiciu de şase milioane de lei

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările