Suceava

articolul anterior articolul urmator

Trei căruţe cu cai folosite de hoţii de fier vechi, abandonate într-un cartier din Suceava. Ce s-a întâmplat cu animalele

0
13 Jul 2021 17:32:54
Autor: Oana Şlemco
FOTO: monitorulsv.ro
FOTO: monitorulsv.ro

Cele trei căruţe înărcate cu fier vechi au fost abandonate de hoţii de fier vechi pe strada Plaiului, din cartierul Iţcani, al municipiului Suceava, în dimineaţa zilei de marţi, 13 iulie. Hoţii au fost prinşi în flagrant delict.

Mai mulţi hoţi au fost prinşi în flagrant delict în timp ce furau fier vechi de la un depozit din cartierul Iţcani al municipiului Suceava şi îl încărcau în căruţe.

Ei au abandonat faitoanele cu tot cu cai, pentru a putea scăpa de furia proprietarului depozitului.

Aşa s-au trezit autorităţile că trebuie să găsească adăpost pentru cei trei cai. 

Până la urmă cabalinele abandonate au fost preluate de Asociaţia de protecţie a animalelor „Casa lui Patrocle”, în baza unui contract pe care îl are cu Consiliul Judeţean Suceava.

Preşedinta Asociaţiei, Roxana Ciornei, a declarat pentru presa locală că unui cal îi curgea sânge din nas, unul avea răni la picioare şi unul nu avea un ochi. Rănile erau vechi.

Este puţin probabil ca animalele maltratate să mai ajungă la vechii proprietari, ţinând cont că erau folosiţi pentru comiterea unor infracţiuni. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Povestea arestării celui mai căutat partizan din România. Cum s-a ascuns Ion Gavrilă Ogoranu timp de 28 de ani de Securitate FOTO VIDEO

 


 


  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările