Suceava

articolul anterior articolul urmator

Un băieţel necăjit, dar cu rezultate bune la învăţătură, şi-a văzut visul cu ochii. Ionuţ a aflat ce înseamnă să fii poliţist

3
1 Jun 2020 16:58:07
Autor: Oana Şlemco
Ionuţ a îmbrăcat prima sa uniformă de poliţist. FOTO: Oana Şlemco
Ionuţ a îmbrăcat prima sa uniformă de poliţist. FOTO: Oana Şlemco

Ionuţ este unul dintre beneficiarii Centrului Social „Maria Ward“ Rădăuţi. Acolo şi-a exprimat visul de a deveni poliţist, iar voluntarii Centrului i-au pregătit o supriză împreună cu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Luni, 1 iunie, de Ziua Copilului, Ionuţ a fost vizitat de poliţişti şi de voluntarii centrului care i-au adus cadouri, printre care o uniformă de poliţist şi o maşină de intervenţie.

Ionuţ este mezinul familiei Litră din Rădăuţi. Are 11 ani şi, în ciuda dificultăţilor materiale cu care se confruntă familia sa, are rezultate bune la învăţătură. 

Pofta de carte este motivată de un vis pe care micuţul îl are de ani de zile: vrea să se facă poliţist.

 Ionuţ, sora şi fratele său sunt beneficiari ai Centrului Social Maria Ward Rădăuţi. Primesc mâncare şi sunt sprijiniţi să înveţe ca să-şi vadă visele transformate în realitate. 

Reprezentanţii Centrului le-au spus poliţiştilor din Suceava povestea lui Ionuţ şi, de Ziua Copilului, oamenii legii au pus mână de la mână ca să-i facă o surpriză. Au făcut cumpărături şi s-au dus în vizită la familia Litră.

Ionuţ a primit mai multe jucării din partea IPJ Suceava. FOTO: Oana Şlemco

Ionuţ a primit prima sa uniformă de poliţist. A mai primit primele seturi de cătuşe, primele pistoale, prima sa maşină de poliţie, sigur toate de jucărie. Mare i-a fost bucuria când s-a urcat în maşina de intervenţie a poliţiştilor şi a pus în funcţiune sirenele. Cadouri au primit şi fraţii lui Ionuţ.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Adrian Foangǎ
1.06.2020, 21:12:34

- Fetzisoara lui, pana corbului Sepcalia lui, roata carului

+1 (1 vot)
ivanhoe zoom
2.06.2020, 01:33:11

Oare cat mai tot vopsiti etnia asta in culorile inocentei?

+1 (1 vot)
Stefan din Nord
2.06.2020, 07:20:36

Sigur nu-i copilul unor azilanti de la Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solcitantii de Azil din Radauti? Ca n-are nimic in comun cu rasa alba caucaziana