Suceava

articolul anterior articolul urmator

Un restaurant îşi îmbie clienţii cu colivă în meniul de deserturi

0
16 Jul 2014 18:34:55
Autor: Dinu Zară
Restaurantul Capriciu din Suceava a inclus coliva pe lista de deserturi
Restaurantul Capriciu din Suceava a inclus coliva pe lista de deserturi

Este dulce dar parcă nu te-ai aştepta niciodată să o serveşti ca desert la restaurant. Coliva, căci despre ea este vorba, şi-a făcut totuşi loc în meniul unui local din Suceava.

Clienţii restaurantului Capriciu din municipiul Suceava sunt de cele mai multe ori contrariaţi atunci când consultă meniul bucătăriei. Asta pentru că pe pagina de desert, printre delicatese ca pere cu îngheţată de mentă sau banane cu cremă mascarpone, şi-a găsit loc, la sfârşit, şi coliva cea de pe urmă.

Prezenţa în meniu a unui preparat folosit îndeobşte la ritualuri ortodoxe poate fi uşor explicată prin faptul că restaurantul este amplasat în vecinătatea cimitirului Pacea, iar ocazional mai găzduieşte câte un praznic.

Deşi se află în meniu, cu un preţ de patru lei porţia de 150 de grame, coliva nu poate fi însă degustată de clienţii de ocazie care ar putea fi tentaţi de un desert cel puţi atipic.

Conform meniului, preparatul este gătit doar dacă doritorii fac o comandă de cel puţin 26 de porţii, cu un avans de 48 de ore.

Alte ştiri din Suceava:

O superbă fotografie cu bujorii din Munţii Rodnei, publicată de National Geographic

Judecătoarea care s-a vândut pentru un sejur la Mamaia, sub control judiciar

Un preot şi un poliţist de frontieră, şefii contrabandiştilor din Vama Siret. Traficante de ţigări, protejate în schimbul unor partide de sex

REPARTIZARE LICEU 2014 SUCEAVA Topul liceelor după ultimele medii de admitere. „Ştefan cel Mare, „Petru Rareş” şi „Hurmuzachi”, pe primele locuri

Nu e banc! Matematică de poliţist sucevean: 10+15=15

O tânără de 35 de ani a murit după o partidă de sex cu un vecin

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii