Suceava

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Pui de mistreţi, adunaţi la masă, într-o pădure din Suceava

0
29 May 2020 10:13:32
Autor: Cristina Stancu
Captură video Romsilva
Captură video Romsilva

Mai multe familii de mistreţi cu pui au fost filmate într-o pădure din Suceava, în locul special amenajat de pădurari pentru servirea mesei.

În perioadele în care natura e mai săracă în vegetaţie, hrănirea animalelor sălbatice este intensificată de silvicultori.
 
Printre beneficiari se numără şi familii de mistreţi cu pui, ca cele surprinse video într-un punct de hrănire special dedicat lor, amplasată într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broşteni din cadrul Direcţiei Silvice Suceava.
 
"Personajele din imagine nu au nevoie de declaraţi, iar distanţarea socială este chiar ... neindicată", scrie într-o postare făcută joi seara pe Facebook de Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva, în care apar şi imagini cu mistreţii juniori la masă. 
 


Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva gestionează 251 de fonduri cinegetice şi anual asigură faunei, în total, peste 2.600 de tone de porumb, 1.450 de tone de fân, peste 290 de tone de cereale, 270 de tone plante furajere, peste 190 de tone rădăcinoase şi suculente, aproape 170 de tone de fructe, aproape 40 de tone de hrană granulată şi peste 300 de tone de sare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii