Suceava

articolul anterior articolul urmator

Violator aflat pe lista Most Wanted a celor mai căutaţi infractori români prins de poliţişti într-un bar dintr-un orăşel de lângă Paris

1
16 Jan 2018 14:01:21
Autor: Dănuţ Zuzeac
Violatorul Bogdan Mihai Zuziac era căutat de aproape 10 ani de zile. FOTO Poliţia Română
Violatorul Bogdan Mihai Zuziac era căutat de aproape 10 ani de zile. FOTO Poliţia Română

Bogdan Mihai Zuziac (35 de ani), din comuna suceveană Serbăuţi, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, a fost prins în Franţa. Acesta este căutat pentru că are de executat o pedeapsă de şase ani de închisoare pentru viol. Zuziac a primit această pedeapsă după ce împreună cu un alt consătean a violat o minoră într-un apartament din Suceava.

Ultimul infractor sucevean aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, Bogdan Mihai Zuziac (35 de ani), din comuna Şerbăuţi, dat în urmărire internaţională pentru că are de executat şase ani de închisoare pentru viol, a fost prins în Franţa.

Acesta a fost arestat de poliţiştii francezi la data de 28 noiembrie 2017, după ce a fost prins într-un bar din orăşelul Nanterre, aflat la o distanţă de circa 15 kilometri de Paris. Zuziac a fost capturat după ce poliţiştii români au colaborat cu cei din Hexagon. Acesta se pare că avea aspectul schimbat, lăsându-şi părul lung.

Bogdan Mihai Zuziac are de ispăşit o pedeapsă de şase ani de închisoare pentru viol. Individul, de 35 de ani acum, din comuna Şerbăuţi, a fost condamnat pentru că la data de 22 februarie 2008 a violat o tânără, la acea vreme în vârstă de 17 ani, din localitatea Mănăstirea Humorului.

Fapta s-a petrecut într-un apartament din cartierul sucevean George Enescu, unde fata locuia în chirie. Zuziac a intrat în apartament împreună cu Marius Hapenciuc, de 36 de ani acum, tot din Şerbăuţi. După mai multe pahare băute, cei doi au încuiat uşa şi au obligat-o pe victimă să întreţină relaţii sexuale cu ei. La un moment dat, fata, pretextând că vrea să bea apă în balcon, a sărit pe geam şi s-a târât, ajutată de un văr de-al ei, până la poliţie.

După aproape o lună petrecută în Arestul IPJ Suceava, atât Zuziac, cât şi Hapenciuc au fost puşi în libertate, după ce fata şi-a retras plângerea, spunând anchetatorilor că a făcut sex de plăcere cu cei doi şi a explicat anchetatorilor că a sărit pe geam pentru a nu fi găsită cu cei doi în apartament de verişorul ei.

Deşi a dat şi o declaraţie notarială în acest sens, organele de anchetă au luat în considerare prima declaraţie, în condiţiile în care fata era la acea vreme minoră şi fiind trimişi în judecată, Zuziac şi Hapenciuc au fost condamnaţi la câte şase ani de închisoare cu executare.

Dacă Marius Hapenciuc a fost reţinut şi trimis în penitenciar, Bogdan Mihai Zuziac a luat drumul străinătăţii, fiind dat în urmărire internaţională. Despre Zuziac existau informaţii că s-ar afla pe teritoriul Franţei. 

Alte ştiri pe această temă:

Infractor ucrainean răpit din spital şi vânat de Interpol, prins în România: este acuzat că s-ar afla în fruntea mafiei alcoolului din Ucraina

Român dispărut în Italia, în condiţii misterioase. Se bănuieşte că ar fi fost răpit de mafia cerşetorilor

Infractorii neprinşi care dispar uşor-uşor de pe listele de urmăriţi ale Poliţiei Române şi ale Interpolului

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Stefan din nord
16.01.2018, 16:29:54

Ucraineni din Serbauti dupa nume

Modifică Setările