Târgovişte

articolul anterior articolul urmator

1 iunie - Ziua Internaţională a copilului, în plină pandemie. Mesajul asistenţilor sociali pentru cei mici

0
31 May 2020 09:36:48
Autor: Corina Slămnoiu

Ziua Internaţională a copilului, 1 iunie, se va desfăşura în contextul pandemiei de Coronavirus, dar nicio pandemie, niciun virus, nicio boală, nu pot fi mai puternice decât inocenţa şi veselia copiilor.

Jocurile copilăriei, desenele pe asfalt, picturile diverse, cântecele vesele dau culoare zilei de 1 iunie şi îi bucură pe cei mici. 
 
Aşa s-a întâmplat în centrele sociale din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa. Beneficiarii de la Complexul de Servicii Sociale Târgovişte Casa Soarelui, Complexul de Servicii Sociale Târgovişte Floare de Colţ şi de la Complexul de Servicii Sociale Găeşti, cu şi fără dizabilităţi, au avut parte de mici petreceri prin care a fost sărbătorită copilăria. 
 
 
„Anul acesta nu ne-am mai putut întâlni cu toţii la petrecerea comună, cu momente artistice şi bucurii pentru cei mici. Astfel că, petrecerile s-au organizat în grupuri restrânse, în cadrul centrelor sociale, în condiţii de siguranţă pentru beneficiarii noştri. Personalul a avut grijă ca Ziua Copilului să fie sărbătorită cu acelaşi entuziasm. Copiilor de pretutindeni, fie că au norocul să crească alături de familia naturală, fie că au întâlnit familii iubitoare, fie că se dezvoltă în centrele dedicate creşterii şi îngrijirii micuţilor mai puţin norocoşi, le dorim din suflet să fie sănătoşi, să se bucure de fiecare moment, de fiecare experienţă trăită, să fie conştiincioşi şi să devină oameni de bine! La mulţi ani, dragii noştri! Să vă bucuraţi de viaţă şi să îi bucuraţi pe cei din jurul vostru! Noi vom fi mereu alături de voi”, au precizat reprezentanţii DGASPC Dâmboviţa.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii